Copy
 

juni 2019

Tick Cad nyhedsbrev 


Autodesk R2020 lanceringerne er veloverståede og vi takker alle, der deltog, for nogle forrygende dage. Ved Tick Cad ser vi allerede frem til, at byde dig og dine kollegaer velkommen til Inspirationsdagen i september.
Nyhedsbrevet her bringer også nyt om AutoCAD og Revit, kursusprogrammet for efteråret 2019, og så kan du møde Jeannie, Tick Cads nye handelselev.

Revit R2020

Anvendelse af PDF-filer

Langt om længe... nu er det endelig muligt, at indsætte vektor baserede PDF-filer i REVIT og efterfølgende anvende dem som underlag for opbygning af REVIT-modeller ved at snappe til punkter i PDF-filen.
Download How To guide for indsættelse af PDF- filer

AutoCAD 2020  

Ny "INSERT" 
 
Med AutoCAD 2020 er ”INSERT” kommandoen blevet ændret fra at være en dialogboks til at blive en Tool Palette, yderligere er der kommet en række forbedringer.
Se hvordan du kommer i gang med INSERT i AutoCAD 2020 

Autodesk kampagne! 

Gældende til 25.oktober 2019

Har du en Autodesk R2014 - R2019 (og tidligere versioner) uden aktiv maintenance, kan du spare 20% på 1 eller 3 årig subscription ved køb af AEC Collection og de fleste individuelle produkter. 
Kontakt os for mere information.

Invitation til Inspirationsdag 12. september

Vi gentager sidste års succes og inviterer til en dag med workshops, inspiration, sparring og networking. På ca. 12 sessioner præsenteres dine muligheder med bl.a Revit, AutoCAD, 3D Scanning, Navisworks og Bluebeam. 

Sæt 
X  i kalenderen den 12. september. Agenda er undervejs og du kan kan være med til at forme den, ved at sende dine ønsker til dagens emner, når du reservere din plads på linket nedenfor.

NB. ikke for at lokke, men pølsevognen er bestilt ☺️
Gå til forhåndstilmelding

Software opdatering i sommerferien!

Tick Cad holder åbent alle uger i sommerferien og er klar til at hjælpe med opgradering til release 2020, undervisning, scanning mv. 
Ring for aftale på  tlf: 72 118 184

Tick Cad Kursus 

AutoCAD - Blokke + Tool Palettes

Effektiviser din hverdag, lær at anvende blokke funktion, der gør det muligt at genanvende emner/ symboler fra tidligere tegninger. Næste workshop 14.08.19  
Se mere og tilmeld her

Kursusprogram efterår 2019 er klar! 

Gå på opdagelse i vores kursusprogram for efteråret 2019 der byder på en bred vifte af målrettet undervisning. 
Se kursusprogramet efterår 2019
 

Nyt ansigt hos Tick Cad

Jeannie E. Madsen, er startet som handelselev og har en del års erfaring fra servicebranchen, bl.a. som souschef på et Live Venue spillested i Århus. Du vil møde Jeannie, når du kontakter os og hun glæder sig til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi gør det nemt, at få den rette løsning
Med venlig hilsen 
Tick Cad
Sverigesvej 19 - 8700 Horsens - +45 72 118 184 - www.tickcad.dk 
Copyright © 2019 Tick Cad, All rights reserved. 


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.