Copy
Se nyhedsbrev i din browser
UGE 9 2021
Nyhedsbrev DHS
UGE 9 2021Ole, Lars og Pia er klar til at modtage jer fra d. 8/3-2021 i Receptionen.

Vi står klar:

Mandag 8 Marts starter de nye tider og den nye sæson på DHS. Der er vist ingen tvivl om, at vi alle glæder os. Der skal fra os i receptionen lyde en stor tak til Jer som allerede har bestilt tid til check-in fra denne dato. Indtil videre har over 140!! pladser bestilt tid fra mandag d. 8/3 og frem til og med Søndag d. 14/3. Som tidligere nævnt, så har vi gjort dette tiltag for at kunne overholde gældende restriktioner, så vi kan passe på hinanden, og vi kan undgå lang kø udenfor receptionen. Derudover er det vigtigt, at I er ved receptionen til den aftalte tid, så vi ikke bliver forsinket.     
Indtil videre vil check-in efter d. 14/3 kunne foretages som tidligere år.

Vigtigt:

Ved check-in skal mundbind eller visir bæres, vi henstiller ligeledes til, at kun 1 person ad gangen befinder sig i receptionen, udover personalet.

Jorden er rund.(-Og blød!)

Pas nu på, når I kommer til Jeres plads med eller uden vogn på slæb. Som altid på denne årstid, så er jorden BLØD! Så tænk Jer om inden at I kører ind på det forhåbentlig grønne græs. Vi har IKKE nogen som kan trække Jer fri hvis I sidder fast. På forhånd tak..

Anden praktisk info:

Belært af erfaring, så har vi ikke åbnet for vandet på pladsen, når vi starter sæsonen. Vand kan afhentes ved udendørshane på Bøge/Egevej, gavl mod vest eller ved receptionen til venstre for døren. Frem til fredag d. 12/3, vil det kun være dame og herre toiletter i købmandsbygningen der vil være åbne.

Poolbygning:

Arbejdet med bygningen skrider stadigvæk planmæssigt fremad. Vi fastholder stadigvæk, at bygningen står klar til indvielse Fredag d. 14 Maj. Som vi tidligere har skrevet, så kan det desværre ikke undgås at der indtil da vil være en del trafik og arbejdslarm fra håndværkerne, ligesom  det også kan være lidt til gene for Jer der bor i området. Vi gør samtidig opmærksom på, at poolbygningen er en arbejdsplads, der er ikke adgang til pladsen for uvedkommende, heller ikke børn! Vi håber på Jeres forståelse og tålmodighed frem til bygningen er færdig. Til gengæld så kan vi alle glæde os til at tage faciliteterne i brug, alt er nyt indvendig, nyt udekøkken, overdækning, borde/bænke, m.v.

Legepladsen:

Til legepladsen er der i år indkøbt et nyt legetårn, vi afventer stadig montering. Tårnet har en værdi af omkring kr. 90.000,-. Aktivitetsforeningen, (AF),  har bidraget med kr. 20.000,-. Stor tak og ros for deres værdifulde frivillige arbejde for DHS.

Ordensreglement:

Ordensreglementet er nu opdateret. Det er rigtig god godnat læsning, så god fornøjelse. Bemærk venligst i den forbindelse, at gamle gulve, brædder, møbler, etc. Ikke kan afleveres i serviceområdet, dette skal I selv sørge for at få på genbrugspladsen fremadrettet.

Covid-19:

Vi må jo desværre konstatere at den nuværende pandemi efter mere end et år, stadig ikke er forbi. Heldigvis er vi så nok alle mere forberedte i år, og ja, har næsten vænnet os til denne hverdag. Ved check in får I udleveret de opdaterede retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne, ligesom vores egne anbefalede retningslinjer på pladsen. Der er i skrivende stund stadig spørgsmål/fortolkninger som vi afventer svar på. Når disse er på plads kan I også finde disse via hjemmesiden under ”om campingpladsen”. Som tidligere nævnt, så er der nu opsat spritdispensere, (med indhold), ved alle indgangsdøre med offentlig adgang på pladsen. Vi anbefaler stadig, at man ifbm. Bad, m.m. selv medbringer personlig relevant sprit, klude, m.m.

Fra lejrchefen:

Ny sæson, nye tider, forår og sommer på vej. Kan vi næsten andet end at være glade over disse lyspunkter i denne tid? Vi må så også erkende, at vi igen i år er udfordret på mange af vores aktiviteter, i hvert fald henover foråret, pga. Covid-19. Vi er naturligvis optimistiske samtidig med at vi alle også er nødt til at følge anbefalingerne fra myndighederne. Dette ændrer så ikke min overbevisning om at sæson 2021 bliver meget anderledes end tidligere, på den positive måde: Ny polbygning klar medio Maj, ny belægning på playground ved poolen inden åbning, nyheder på legepladsen, Svanestuen får åbnet facaden med glas-foldedøre, nyt gulv og møbler henover foråret, optimering af hot-spot på hele pladsen, Svanemarked nymalet, ny belysning, ny indretning, nye tilbud hver 14. dag. Kom ikke og sig, at der ikke sker noget på De Hvide Svaner Camping!
Med disse ord vil jeg på hele holdets vegne ønske Jer velkommen til sæson 2021 på DHS.

Venlige Hilsener

Ole, Lejrchef.
 
Copyright © 2021 De Hvide Svaner Camping, All rights reserved.

Vil du ikke længere modtage nyhedsbreve kan du afmelde dig her >> unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp