Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Missions Update

iulie 2014

Scoala de Misiune 2014

Dragi prieteni, cand scriu aceste randuri sunt inca profund marcata de credinciosia lui Dumnezeu fata de tinerii din Moldova si fata de fiecare din echipa noastra. Noi am fost la cativa pasi de-a amana Scoala Internationala de Ucenicie din acest an, avand 3 studenti siguri. Iar altii renuntand pe drum. Insa cu 1 saptamana inainte de data planificata pentru inceperea Scolii, Dumnezeu mi-a zis: "Daca Eu iubesc 1 persoana incat MI-am data viata, tu ce crezi despre acesti trei tineri pe care VI-I DAU in aceste 5 luni? " Am fost coplesita si foarte framantata, pentru ca hotarasem ca si echipa sa nu facem Scoala daca avem mai putin de 5/4 studenti. Isus a avut grija sa le vorbeasca si altora din echipa noastra despre ceea ce mi-a vorbit si mie. Si atunci am stiu ca....este El si dorinta inimii Lui! Acum, numai dupa 1 saptamana de la inceperea Scolii, sunt mai mult decat implinita sa merg alaturi cu acesti tineri flamanzi si pasionati de Salvatorul lor!
Inregistrarea Fundatiei "Tineri Pentru Misiune Cahul"
In 12 mai a fost inregistrata Fundatia "Tineri Pentru Misiune Cahul"!!! Dumnezeu e Credincios! 
Dupa aproximativ 2 ani de munca si rugaciune, Dumnezeu a rasplatit efortul nostru. Eu am experimentat lucruri total noi in timpul acestui proces de inregistrare: intelepciune divina cu privire la termenii juridici si Legea Fundatiilor (nu este domeniul meu deloc!), odihna in Isus, abilitate sa lupt cu frica si stresul, minuni financiare (Isus ne-a dat toti banii odata!). Si toate au fost indreptate spre slefuirea caracterului meu. Am cu mine lectii pretioase pe care nu le voi uita!

Intalnirea TPM Europa Centrala

Din 28 mai - 2 iunie am fost parte a Conferintei de Lideri si staff TPM Europa Centrala. A fost un timp de improspatare si de reinviere a viziunii pentru mine, un timp de sarbatoare! 
Toate promisiunile Lui pentru mine, pe care mi le-a facut inainte sa plec din Medias, au fost re-conformitate. Mi-a dat promisiuni noi si mult mai detaliate legate de Moldova si lucrarea TPM aici.
Am venit acasa....dar nu la fel!

Va invit sa va rugati cu mine:
1. Intelepciune si discernamant in conducerea bazei;
2. Calauzire cu actele care urmeaza sa le facem in cadrul Funatiei (financiare, pt voluntari etc.);
3. Pt. familia mea - sa aiba o inima deschisa pentru Isus!


Multumesc pentru suportul vostru! 
Virginia 

Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit.

Pavel ii spune lui Timotei sa-si inflacareze darul. Ma intreb de multe ori de ce i-ar spune mentorul ucenicului acest lucru? 
Cred ca un dar nedezvoltat isi pierde din putere in viata noastra. 
Dumnezeu mi-a dat din nou ocazia sa predau prima saptamana in SIU. Aceasta mi-a dat pasiune si viata!!! A fost bucuria mea sa-mi impartasesc inima cu tinerii nostri despre chemarea la misiune, specificul TPM, SIU si ascultarea radicala pe care trebuie s-o avem in generatia noastra.
Am descoperit din nou cata framantare si cate intrebari au tinerii din Moldova legat de chemarea la misiune si ascultarea radicala. Eu cred ca ei sunt gata sa lase totul pentru Isus, doar au nevoie la inceput de cineva sa-i incurjeze si sa le spuna: "Eu cred in tine. Mergi inainte!"
Am avut onoarea sa fac aceasta si sa le deschid usa spre a face primii pasi in chemarea pe care o au de la Isus! 
Copyright © *, All rights reserved.

Adresa postala:
Republica Moldova
or. Cahul
str. Vasile Stroescu 38 ap.41
Greceaniuc Virginia