Copy
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
E-mail
E-mail
LISA App (iOS)
LISA App (iOS)
LISA App (Android)
LISA App (Android)
Hallo <<Voornaam>>,

Dit is de digitale nieuwsbrief van Mixed Hockey Club Boxmeer!

Nieuw redactie-team!
 
Met ingang van het nieuwe seizoen is het redactieteam uitgebreid. Jeroen Hellebrekers (Heren2) gaat zich richten op de lancering van de nieuwe MHCB website.
Hij wordt bijgestaan door Marleen Aerts (Dames3), Tamara Huffmeijer en Marola van Lipzig. Zij gaan aan de slag met social media (Instagram, Facebook en Twitter) en met de nieuwsbrief (bull e-mail).

Hebben jullie nieuws, berichten, foto's, aankondigingen, etc. dan hopen wij deze te ontvangen op redactie@mhcb.nl. We streven naar een maximale responstijd van vijf werkdagen en heb je toevallig verstand van het bouwen van websites, of een (klein) talent voor het schrijven van leuke verhalen, sluit je dan vooral bij ons aan!
 
*** GEZOCHT ***
We zijn nog steeds op zoek naar trainers voor onderstaande teams:

MC2 en MC3
MA2 (na de zaalcompetitie/winterstop)

Geïnteresseerd?
Mail dan naar tc@mhcb.nl of neem contact op met
Judith de Wit of Pieter van der Ligt
(Trainingscoördinatoren Technische Commissie)
 
Geen trainingen tijdens de herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie (15 t/m 19 oktober) zijn er geen trainingen, tenzij anders afgesproken met de trainer. Het clubhuis zal tijds de herfstvakantie niet worden gefaciliteerd.
Primeur voor JD1 Boxmeer - Civicum
Ons fusieteam JD1 heeft een primeur beleefd afgelopen weekend! Na een lastige eerste wedstrijd (veel spelers hadden nog nooit op een heel veld gespeeld), hebben de jongens van JD1 Boxmeer - Civicum hun eerste punt gehaald. In de thuiswedstrijd tegen Helmond JD3 werd knap met 2-2 gelijk gespeeld.
Ouders / Volwassenen: train eens mee op woensdagavond...
Hockey, ook iets voor jou?

Je kind beleeft ongetwijfeld veel plezier aan hockey, waarom jij dan niet? Elke woensdagavond van 20.30 - 21.30 uur wordt er op veld 2 getraind door volwassenen (leeftijd niet belangrijk). Gewoon omdat we dat leuk vinden, er hangt niets vanaf. We werken aan conditie en techniek en we sluiten af met een onderling wedstrijdje. Dit alles onder het motto 'vrijheid en blijheid'  en onder de bezielende leiding van trainer Gerard Sonnemans.
Nieuwsgierig? kom gewoon een paar keer meedoen. Toelatingseisen zijn er niet. Een deel heeft vroeger gehockeyd, een deel ook niet. Een stick kan geleend worden, dus met scheenbeschermers, schoeisel en een bitje kom je al een heel eind.

Meer weten?
Neem contact op met Tamara Huffmeijer (06) 11923836 of Fleur de Best (06) 51787991
Zelf ook eens in de Bull e-mail komen, of een tip voor de redactie? Mail al jouw hockeyfoto's, wedstrijdverslagen, opmerkelijke gebeurtenissen of nieuws naar redactie@mhcb.nl

Sportieve groet,
Jeroen, Marleen, Tamara en Marola.
Copyright © 2018 Mixed Hockeyclub Boxmeer, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp