Copy

In deze nieuwsbrief
- De hockeycompetities van 2019-2020 zijn allemaal beëindigd
- Vanaf 4 mei gaan we aangepaste hockeytrainingen hervatten voor de jeugd
- Help je cluppie

Beëindiging competities 2019-2020
De hockeycompetities van 2019-2020 zijn allemaal beëindigd.

De KNHB heeft dinsdagavond naar aanleiding van de kabinetsbesluiten in verband met het coronavirus per direct alle hockeycompetities voor het seizoen 2019/2020 beëindigd. Doordat de competities niet kunnen worden uitgespeeld, zijn er geen kampioenen en geen teams die promoveren of degraderen. Alle seniorenteams spelen daardoor komend seizoen in dezelfde klasse als waar ze deze competitie waren ingedeeld.

Bij de jeugd worden de indelingen van de voorcompetities voor het seizoen 2020/2021 gebaseerd op de samenstelling van de teams voor komend seizoen én op de ratingwaardes die elke speler individueel meeneemt uit de laatst volledig gespeelde competitie in het seizoen 2019/2020. Voor jeugdspelers is dat tot aan de herfstvakantie of winterstop.


Tot en met 3 mei zijn het clubhuis en het sportpark van de MHCB gesloten.

Plan om aangepaste trainingen te starten vanaf 4 mei

Er is ook goed nieuws! De hockeyvelden mogen weer worden geopend om de jongste jeugd en de jeugd te laten hockeyen! We streven ernaar om na de voorjaarsvakantie met aangepaste trainingen te starten, dus vanaf 4 mei.

We gaan de komende twee weken binnen de vereniging een plan opzetten, over hoe we dit goed en veilig kunnen doen. De KNHB gaat bovendien alle verenigingen met een passend protocol en specifieke hockeyformats helpen om ‘'op een veilige en verantwoorde wijze hockey per 28 april op de verenigingen weer mogelijk te maken’'.
De input en ideeën van trainers zijn op dit moment van harte welkom! Heb je al een 1,5 m training of oefening bedacht? Laat het ons weten! Mail naar: trainingsco@mhcb.nl.

Wat weten we al

Jongste Jeugd en jeugd t/m D-jeugd
 • Voor de jongste jeugd en jeugd t/m 12 jaar (F, E en D-jeugd) zijn er geen restricties wat betreft de afstand of het soort oefeningen.
 • de trainers van de jongste jeugd moeten wel 1,5 afstand houden van de spelers, ook onderling.
 • er worden geen wedstrijden gespeeld, de competitie is geannuleerd.
 • er kunnen wel partijtjes worden gespeeld.
 
Jeugd (C, B en A-jeugd)
 • Voor de jeugd van de C-, B- en A-jeugd geldt, dat zij tijdens de training, maar ook bij het verlaten van het veld, het van/naar huis fietsen, wachten op het terras etc. 1,5 m afstand moeten houden van elkaar.
 • de trainers van de jeugd moeten onderling ook 1,5 m afstand houden, en 1,5 m afstand houden van de spelers.
 • er worden geen wedstrijden gespeeld, de competitie is geannuleerd.
 • er kunnen geen duels of partijtjes worden gespeeld.
 Voor alle trainingen geldt:
 • het clubhuis blijft gesloten.
 • spelers of trainers die gezondheidsklachten hebben, blijven thuis.
 • spelers of trainers van wie een gezinslid koorts heeft, blijven thuis.
 • ouders zijn omwille van de RIVM richtlijnen niet welkom tijdens de trainingen.
 • eigen bidon en water meenemen, geen gebruik van gezamenlijke bidons.
 • de trainingen zijn niet verplicht.
Wij gaan er nu samen met de trainers en de KNHB voor zorgen, dat er voor 4 mei een passend protocol komt, om op een veilige en verantwoorde wijze hockey weer mogelijk te maken op onze vereniging! Dat gaan we dan uiteraard weer met jullie delen.

Na publicatie van het protocol zijn er mogelijk nog meer punten of zorgen meer waar wij of de KNHB niet aan hebben gedacht. Dan kun je ideeën, zorgen of oplossingen met ons delen: graag per mail naar trainingsco@mhcb.nl.

Jippie!! ...er mag gelukkig weer voorzichtig aan hockey gedacht worden!

Help je Cluppie

Ook verenigingen hebben jouw steun nodig! Tophockeyers Robbert Kemperman en Philip Thiadens zijn met hun bedrijf 4P United een actie gestart voor alle sportclubs die door de coronacrisis met financiële problemen kampen.

'Ook wij missen de club, de mensen en het koffietje op de zondag. We wilden iets bedenken, om alle clubs in Nederland te steunen. Sportclubs hebben het nu niet makkelijk, en zo kan men toch een handje helpen’, zegt Kemperman.

Zo ontstond helpjecluppie, dat enkele weken geleden officieel gelanceerd werd. De koper kan in de webshop aangeven welke club hij wil steunen (invullen bij het kopje 'bedrijf'). Die club krijgt vervolgens de winst van die trui of dat shirt.

Steun je ons? 💚🖤 www.helpjecluppie.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp