Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl

Einde veldtrainingen

De veldtrainingen voor de Jeugd-teams en Senioren-teams gaan door tot en met 23 november 2018, tenzij anders afgesproken met de trainer.
De veldtrainingen voor de Jongste Jeugd-teams gaan door tot en met 21 november.
 
Vanaf maandag 26 november zijn er geen reguliere veldtrainingen meer (tenzij anders afgesproken met de trainer). Na deze tijd zal het clubhuis niet meer worden gefaciliteerd. De aanvang van de trainingen voor de lente-competitie in 2019 wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Toch langer trainen? Geef dit dan door aan de wedstrijdsecretaris en bij accommodatie. Gegevens van desbetreffende personen zijn te vinden op de website.

Trainingsschema zaal bekend!

De veldcompetitie is bijna ten einde,  de temperaturen dalen, het wordt tijd voor de warme zaal. Naast de poule-indeling is nu ook het trainingsschema bekend. Deze indeling en het schema kan je vinden wanneer je bent ingelogd op de site. www.mhcb.nl > inloggen > club > documenten > zaalhockey > zaalcompetitie-indeling 2018-2019/Trainingsschema zaalhockey.

 

De KNHB streeft ernaar om het programma van de competities rond 15 november te publiceren.
 

Verschil Veldhockey en Zaalhockey

Om alles in goede banen te leiden zijn ook bij Zaalhockey spelregels nodig. Vanwege de andere speelomstandigheden zijn dit andere regels dan Veldhockey.

Het volledige spelreglement Zaalhockey vind je in dezelfde map als het trainingsschema. Het is handig om je geheugen voorafgaand aan de start van het zaalhockey seizoen op te frissen door de regels weer even door te nemen.

De grootste verschillen zijn:
- Je gebruikt een andere stick
- Je hebt andere schoenen
- Een handschoen wordt sterk geadviseerd
- Kleiner veld met een andere ondergrond en balken aan de zijkant
- Slaan mag niet meer

Zaterdag 1 december zaalhockeyclinic door Heren 1 en Dames 1!
Op zaterdag 1 december van 11:00-13:00 wordt er een zaalhockey clinic gegeven door Heren 1 en Dames 1 in het Hoogkoor. De regels worden nogmaals uitgelegd, je krijgt tips en je mag met onze helden van de club oefenen.  Iedereen is van harte uitgenodigd en van tevoren aanmelden is niet nodig.

Regenboogactie was een succes!

Liefst 4573 regenboogbanden werden door hockeyers besteld en gedragen in het weekend van de Nationale Coming Out Day op 11 oktober. We zijn ontzettend trots op dit resultaat. 
We hebben veel positieve reacties gekregen van o.a. de coaches en managers van D1 en H1. Zij vonden het een goed initiatief dat de aanvoerder van hun team uitstraalde dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn ongeacht zijn seksuele geaardheid.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor zijn/haar bijdrage aan de actie! Hockey is voor iedereen!

Foto gemaakt door Fleur de Best

Foute Kersttrui Party

Het is weer zo ver, het laatste hockey feestje van 2018. Daarom pakken we nog eenmaal groot uit, dit doen we met het welbekende MHC de Bockfeest. Met ditmaal het thema Foute Kersttruien, dus stof Rudolf even af en kam de baard van Santa. Dan zien we jullie 15 december bij De Bock!

Bericht voor alle leden en ouders van leden < 18 jaar

Mede naar aanleiding van vragen tijdens de ALV van 29 oktober 2018 was ik nogmaals jullie aandacht vragen voor het volgende: Al bijna 5 jaar is de wettelijke minimum leeftijd om alcohol te mogen nuttigen 18 jaar. Onze vereniging onderschrijft uiteraard deze wet en zal ten alle tijden moeten handelen zoals de wet voorschrijft.

Dit betekent simpelweg NIX < 18.

Wij eisen van onze leden, jonger dan 18, dan ook dat zij geen alcohol bestellen en/of nuttigen in of rondom onze accommodatie en verwachten van onze bardienst vrijwilligers en barcoaches dat zij erop toezien dat minderjarigen geen alcohol nuttigen in en of rondom onze accommodatie.

Leden van onze vereniging die minderjarigen aanspreken op afwijkend gedrag rondom alcohol gebruik , dienen ten alle tijde met respect te worden behandeld en aangesprokenen dienen altijd direct conform 1e verzoek te handelen.

Met vriendelijke groet,
Maarten Pieper
Bestuurslid accommodatie 

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp