Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
Laatste training 

De laatste training van dit seizoen wordt gegeven op vrijdag 3 juli. Tot die tijd worden de trainingen aangeboden zoals die in de huidige situatie plaatsvinden.

Zomeravondhockey

Kan je geen genoeg krijgen van hockey? Om toch te kunnen blijven hockeyen biedt de hockeyclub Zomeravondhockey aan. Dit wordt vanaf 8 juni aangeboden aan alle lieden tot en met 18 jaar.
Zomeravondhockey wordt elke woensdag gegeven van 20:00 - 21:30 uur en iedereen tot en met 18 jaar is welkom (dit in verband met de RIVM maatregelen). Hiervoor opgeven is niet nodig. 

Tot dan!

In samenwerking met de Gemeente en NOC*NSF hebben wij een corona protocol gemaakt om de trainingen te realiseren in combinatie met de RIVM richtlijnen. Via deze link vind je het protocol. 

Het clubhuis blijft gesloten tot en met 1 september. Dit betekent dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de faciliteiten die het clubhuis biedt. Daarnaast is het niet mogelijk om op eigen gelegenheid de sportaccommodatie te bezoeken. Buiten de trainingen om is de sportaccommodatie gesloten.

Let op: Ben je verkouden of voel je je ziek? Blijf thuis!
Coördinator Trainingen gezocht

Altijd al iets voor de club willen betekenen? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar iemand die samen met Judith de coördinatie van de trainers en trainingen wil oppakken. De hockeytrainingen zijn de basis van de hockeyclub! De activiteiten van de trainingscoördinator zijn veelzijdig, en sluiten wellicht goed aan bij je studie (om ervaring op te doen). Heb je affiniteit met de club, vind je het leuk om met puur hockey bezig te zijn en kun je goed organiseren, meld je dan aan!

De verschillende werkzaamheden houden o.a. in:

- Contact met de trainers, de materiaalcommissie en het bestuur over alles rondom trainingen en trainers
- Planning maken en bijhouden van het trainingsschema, plannen van teams en trainers/trainsters
- Communicatie met alle betrokkenen; trainers, teams, leden, materiaalcommissaris, technische commissie, redactie en bestuur
- Budget beheren van het trainersbudget i.s.m. de penningmeester
- Werven en enthousiasmeren van trainers/trainsters 

Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail dan naar tc@mhcb.nl

Binnenkort volgt een speciale editie over de opening van ons clubhuis! Houd je mail dus in de gaten.

De bull-e-mail wordt verzorgd door de redactie van MHCB. Heb je vragen, opmerkingen of ook een leuk artikel dat je wil delen, mail dan naar redactie@mhcb.nl
Jeroen, Marola, Marleen en Tamara.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
MHCB.nl MHCB.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp