Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
We hebben je nodig!
 
Het succes van onze club staat of valt met het hebben van vele vrijwilligers. Al deze vrijwilligers dragen op hun manier iets bij dat bij hun past en dat waarderen wij enorm. Er zijn een aantal vrijwilligers, die jarenlang mooi werk hebben geleverd en het nu tijd vinden om het stokje over te dragen.
 
Heb jij een frisse, creatieve en jonge geest die niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken? Wil jij graag een van die stokjes overnemen en zo je steentje bijdragen aan onze mooie club? Reageer dan op een van onderstaande taken binnen het bestuur of de Technische Commissie.
 
Het kan ook zijn dat je misschien iemand weet die eventueel interesse heeft, laat het ons dan ook weten. Dan nemen wij contact op met de desbetreffende persoon.
 
Bestuur:
Secretaris met gevoel voor communicatie en PR
Je vertegenwoordigt ook de redactie binnen het bestuur.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maurice Remmen via mail secretaris@mhcb.nl
 
Technische Commissie:
Teamsamenstelling jongens-lijn
Zaalhockey-coordinator
Teamsamenstelling jongste jeugd
 
Voor meer informatie over de functies binnen de Technische Commissie kun je contact opnemen met Tamara Huffmeijer via mail tamarahuffmeijer@gmail.com , bellen of whatsappen mag ook 06-11 92 38 36.

Altijd al willen laten zien aan je vriendjes en vriendinnetjes hoe leuk hockey is? Dit is je kans!

MHC Boxmeer organiseert drie trainingen waarvoor jij je kan opgeven om kennis te maken met hockey! Opgeven kan wanneer je geïnteresseerd bent in hockey, of wanneer je zelf al hockeyt (Benjamins, E, D of C jeugd)! 

Deze hockeylessen vinden plaats op onderstaande data:

- Zaterdag 18 mei: 09:00-10:00 u
- Zaterdag 25 mei: 09:00-10:00 u
- Zaterdag 1 juni: 09:00-10:00 u


Als jullie kunnen zorgen voor schoenen waar je goed op kan rennen, sportkleding en een flesje water, zorgen wij voor de rest! Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.gle/NpQh86VXVgZmgVRh8.

 
1. GEZOCHT: Trainer/trainster voor de Benjamins.
    We zijn nog op zoek naar een trainer of trainster voor de Benjamins tot het einde van het seizoen en eventueel voor seizoen 2019-2020.
    Geïnteresseerd? Mail dan naar tc@mhcb.nl of neem contact op met Judith de Wit of Pieter van der Ligt (TC Trainingscoördinatoren MHCB).
 
2. GEZOCHT: Jeugd-trainers voor seizoen 2019-2020.
    We zijn op zoek naar trainers of trainsters voor verschillende jeugdteams en Jongste Jeugd-teams voor het nieuwe hockeyseizoen.
    Geinteresseerd? Mail dan naar tc@mhcb.nl of neem kontakt op met Judith de Wit of Pieter van der Ligt (TC Trainingscoördinatoren MHCB).
 
3. Vragenlijst trainingen.
    Graag verzoeken wij alle trainers en trainsters de onlangs verstuurde vragenlijst met betrekking tot de trainingen zo volledig mogelijk in te vullen en te versturen naar: judithdewit.tc@hotmail.com
 
4. Opruimen na de trainingen.
    Graag verzoeken wij alle trainers en trainsters na de training het trainingsveld op te ruimen. Mini-goaltjes, pionnen, hesjes en andere trainingsmaterialen na de training dus opruimen!!!
 
Met sportieve groet,
Judith de Wit en Pieter van der Ligt
Donderdag 14 maart ben ik, op uitnodiging van Volvo Rutten, bij Volvo Nederland in Beesd geweest. Er werd een lezing gegeven over de 25 jaar samenwerking tussen Volvo, de hockeybond en de lokale hockeyclubs. Deze samenwerking is al 25 jaar een unieke manier van sponsoring. Aangezien er een jubileum te vieren is is er dit jaar een speciale, uitgebreide, clubbonus.
 
Al jaren bestaat de clubbonus waarbij de club €1000,- krijgt voor elke nieuwe Volvo die door en lid (of ouder van een lid) gekocht wordt bij Volvo Rutten. Nieuw is dat er nu ook een bonus van €500,- wordt uitgekeerd bij aanschaf van een gebruikte Volvo uit de occasion selectie. Zodra de exacte spelregels bekend zijn zullen wij die uiteraard aan alle leden bekend maken. Maar dit wilde ik toch al vast met jullie delen.
 
Als afsluitende spreker van de avond hield Max Caldas een inspirerend verhaal over zijn vak als bondscoach en de omgang met zijn spelers. Al met al een zeer boeiende, gezellige en leerzame avond. Volvo Rutten bedankt voor de uitnodiging!
 
Pieter-Paul Geurts
Voorzitter MHCB
Feest op de club: Do you know where Atlantis?!
Op zondag 19 mei is het weer zover! Heb je zin een nachtje verdrinken, diepzeeduiken of snorkelen? Dan zien we je graag langszwemmen. MHC Boxmeer transformeert zich in een heus onderwater-seaworld paradijs. Dive in en laat je meesleuren door de stroming. Poseidon zal op ons neer kijken terwijl we gewichtloos dansen met Ariël, Nemo, of de Titanic. Alles wat in of bij de oceaan hoort zal passen in deze zee van gezuip.

SEA YOU THERE !

Heren 1 draagt zijn steentje bij!
Op 1 en 2 juni 2019 zullen zij tegen een leuke vergoeding uw auto wassen, bij de parkeerplaats van de hockeyclub. Ze staan vanaf 8:00 's ochtends klaar!
Wassen en spoelen = 7 Euro
Stofzuigen = 3,50 Euro
De opbrengsten gaan naar de club!

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp