Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
Geen versoepelingen van regels

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn de richtlijnen in de sport niet veranderd. Dit betekent dat het huidige protocol op de website nog altijd van kracht is. Bekijk de website voor het volledige protocol. Kort gezegd:

Voor de jeugd gelden geen beperkingen m.b.t. afstand tot elkaar, alleen interne competities mogen gespeeld worden.
Voor de senioren geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen op een veld. Wedstrijden zijn niet toegestaan.


Let op! de leeftijdsgrenzen voor de hockeysport worden als volgt geïnterpreteerd:
Alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club (jeugd tot en met de A).


 

Coronahockey start weer!

Door het fantastische initiatief van ouders van de jeugd hebben wij in 2020 Coronahockey georganiseerd. Omdat dit een daverend succes was wordt dit vanaf zaterdag 23 januari hervat voor de C-jeugd.

Let op: De velden kunnen glad zijn in de ochtend. Elke week worden de velden gecontroleerd door de coördinatoren van het coronahockey. Mochten de velden niet bespeelbaar zijn wordt dit via de WhatsApp zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

 
MHCBingo!

Omdat wij elkaar al een hele tijd niet hebben gezien organiseert MHC Boxmeer een speciale MHCBingo! De bingo is gratis, voor alle leeftijden en je broertje, zusje, vader of moeder mogen ook mee doen! Meld je nu aan via deze link

Na aanleiding van jouw aanmelding ontvang je een uur voor aanvang een link waarmee je kan deelnemen.
 
De bull-e-mail wordt verzorgd door de redactie van MHCB. Heb je vragen, opmerkingen of ook een leuk artikel dat je wil delen, mail dan naar redactie@mhcb.nl
Jeroen, Marola, Marleen en Tamara.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
MHCB.nl MHCB.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp