Copy
Facebook
Twitter
MHCB.nl

Start trainingen seizoen 2018-2019

De trainingen voor het nieuwe hockeyseizoen 2018/2019 starten vanaf maandag 20 augustus. Vanaf deze datum zal ook het clubhuis weer worden gefaciliteerd.

Met sportieve groet,
Judith en Pieter
Trainingscoördinatoren

Advertentie

24 augustus vrijwilligersavond

Alle vrijwilligers hebben een uitnodiging voor de vrijwilligersavond van 24 augustus gehad. Laat je weten of je erbij bent? Meld je aan via deze link >

Jongste Jeugd Instuif afgelast

Helaas moet ik jullie meedelen dat de geplande Jongste Jeugd instuif van zondag 19 augustus niet door gaat. Op dit moment hebben we niet voldoende aanmeldingen waardoor een we genoodzaakt zijn het af te gelasten. We gaan als hockeyclub in beraad en in overleg of een dergelijke activiteit nog wel aansluit bij de behoefte.

Mocht iemand nog vragen hebben of goede ideeën dan zien we die graag tegemoet. Helaas voor dit jaar, maar misschien ontstaat hierdoor wel een mooi alternatief. Sportieve groet en tot op het hockeyveld.

Namens de MHC Boxmeer,
Tamara Huffmeijer en Gijs Peters

Gezocht: Jeugdtrainers voor seizoen 2018-2019

We zijn nog steeds op zoek naar trainers/trainsters voor verschillende jeugdteams voor het nieuwe hockey-seizoen. Geïnteresseerd? Mail naar tc@mhcb.nl of neem contact op met Pieter van der Ligt (TC Trainingscoördinator MHCB) via 06-53719377.

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp