Copy
Facebook
Twitter
MHCB.nl

Stem op de MHCB tijdens de Rabo Clubkas Campagne!

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij geld beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Dit verdelen de leden van de bank over de verenigingen en stichtingen die meedoen, waaronder de MHCB.

Leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ontvangen begin september een persoonlijke stemcode. Tussen 10 en 28 september kan er gestemd worden op clubkascampagne.nl >

Alvast bedankt voor je steun. En vergeet niet om andere leden van de Rabobank (ouders, opa’s en oma’s, vrienden) ook te vragen op ons te stemmen!

Seniorenteam, klaar voor de bar challenge?
9 september: MHCB Openingsfeest!

Dit jaar pakt feecie het iets anders aan! Alle seniorenteams worden uitgedaagd voor een bar challenge, met kans op de grote prijs: 1 fust bier tijdens de seizoensafsluiting! Een professionele jury zal aan de hand van 5 factoren bepalen welk team wint, wat tijdens het eindfeest bekend wordt gemaakt.

Zondag 9 september knallen we het nieuwe seizoen feestelijk in met het openingsfeest! Heren 1 zal het openingsfeest voor zijn rekening nemen. Het thema: oranje. Direct na de wedstrijd van Heren 1 zelf zal het feest losbarsten.

Ga je als team de challenge aan? Spreek voor datums en mogelijkheden een feecielid aan! Het oktoberfest - wat dit jaar op 14 oktober zal plaatsvinden - is uiteraard niet te claimen.

Terugkijken op een geslaagde vrijwilligersavond

We kijken terug op een zeer gezellige en goed georganiseerde vrijwilligers avond die op vrijdag 24 augustus plaatsvond. Tijdens deze avond stonden alle vrijwilligers (en dat zijn er velen ) van onze club centraal die zich allen belangeloos en met passie en energie inzetten voor de club. Tijdens zijn woordje stond voorzitter PP Geurts stil bij het belang van deze vrijwilligers voor de club en hoe waardevol (en gezellig) dit is als je dit met velen kunt doen.

Het spreekwoord ‘velen handen maken licht werk’ is hierop zeker van toepassing. Daarna werd het glas geheven op al onze vrijwilligers en ging de barbecue van start. Dit was de start van een goede gezellige club avond! Hartelijk dank aan de organisatie voor deze mooie vrijwilligers-avond!

Bardienstschema najaarsseizoen bekend

Het bardienstschema van het najaarsseizoen is bekend.

Bekijk het schema voor de junioren hier >
Bekijk het schema voor de senioren hier >

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp