Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
Plakkers klaar? Sparen maar!
Na een succesvolle actie in 2012 zijn we vorige week officieel van start gegaan met een nieuwe MHCB plaatjesboeken actie. Voor de fanatieke spaarders betekent dit dus dat er weer spannende weken aan zijn gebroken waarbij er volop geruild kan worden om de boeken compleet te krijgen!
De plaatjesboeken voor alle MHCB leden die op de foto zijn gegaan zijn inmiddels verspreid onder trainers en begeleiders om deze uit te delen. Daarnaast zijn er voor de liefhebbers nog meer boeken verkrijgbaar bij de Albert Heijn in Boxmeer. De (individueel) gefotografeerde leden vinden op hun gepersonaliseerde album een unieke code waarmee zij kunnen inloggen op www.myclubstars.store. Via deze webshop hebben zij de mogelijkheid om posters, mokken en/of sleutelhangers met hun sportplaatje erop te kunnen bestellen. Meer uitleg hierover staat op het formulier aan de binnenkant van de cover.

Op de Facebook pagina van Albert Heijn Boxmeer (https://www.facebook.com/ahboxmeer/) staan wekelijks producten waar je een pakje hockeyplaatjes extra bij krijgt.
De hockeyplaatjes liggen nu in de winkel dus verzamelen maar!

Win kaarten voor de FIH PRO LEAGUE!!!


Het seizoen starten met het vooruitzicht dat je gratis naar onze Oranje helden kan kijken? Wie weet ga jij ze binnenkort zien! MHC Boxmeer deelt twee keer twee kaarten uit voor de FIH Pro League in Den Bosch en Eindhoven.
Met wie wil jij hier naar toe en waarom? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen op Facebook of Instagram* en wie weet ga jij onze oranje toppers binnenkort zien!

Zondag 17 maart worden de winnaars bekend gemaakt.

*Heb je geen Facebook of Instagram? Laat ons dan weten met wie en waarom je naar de FIH Pro League wil door een mailtje te sturen naar redactie@mhcb.nl.
Ristorante Da Lorenzo is op zoek naar keukentoppers & afwashelden! Interesse? Neem contact op met Wouter Steenhuisen via 06-11117800. (advertentie)
Om de hervatting van het (nieuwe) seizoen een onvergetelijk begin te geven, organiseert dames 1 het openingsfeest. Op 24 maart gaat het dak van het clubhuis eraf! Het is tijd voor: Choet Vaud!

Naast knettergekke muziek worden er choed voute spelletjes gespeeld en zijn er knotsgekke activiteiten. Dus trek alles uit de kast om in je slechtste pak voor de dag te komen!
See ya!
Foto van de week: Glow in the Dark Hockey!
De meiden van de MD4 hebben het zaalhockeyseizoen op een originele en heel gezellige wijze afgesloten met het Glow in the dark event in Haps.
Na 15 shirts versierd te hebben, 15 sticks getapet, 30 schoenveters vervangen, 150 nagels gelakt en voorzien van de nodige neon lichaams- en haarmake-up waren de meiden er helemaal klaar voor. En het resultaat was fantastisch!
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan hockeyen? Dan is het hockeykamp van Sportivity Service zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en een hele boel gezelligheid! 

* Deskundige begeleiding
* Elke dag minimaal 2,5 uur hockeytraining
* Chill-out met Wi-Fi om lekker bij te komen
* Een hockeyclinic van een Nederlandse Topspeler!

Afwisselend dag- en avondprogramma
Tijdens het hockeykamp doe je meer dan alleen hockeyen. Elk jaar staat er een super leuk dag- en avondprogramma voor je klaar. Het programma bestaat uit diverse activiteiten zoals:
* Zeskamp met luchtkussens
* Zwemmen in een binnen- of buitenzwembad
* Een gezellige dagtrip naar een pretpark
* Feesten tijdens een knallende disco avond!

100% tevredenheidsgarantie: niet goed = geld terug!
Door 16 jaar ervaring in het organiseren van jeugdkampen, heeft Sportivity Service vertrouwen in het product. Zij zorgen ervoor dat uw kind het helemaal naar zijn/haar zin heeft en een week volledig kan genieten! Bent u toch niet tevreden? Dan krijgt u uw geld gewoon terug.

Data hockeykampen 2019
In de maanden juli & augustus worden er 6 hockeykampen georganiseerd. Welke week zou jij het liefste meegaan? Kijk op de website voor de data.

Boek nu met €40,00 korting!
Schrijf je snel in en profiteer van een enorme korting! Gebruik de actiecode: SPORTIVITY2019 en krijg €40,00 korting op jouw hockeykamp. Ben er snel bij, de actie is maar geldig tot ne met 30 april 2019.
 
Elke dag lekker hockeyen!
* Een boordevol en afwisselend programma
* Jouw ouders kunnen zelf een weekje weg
* Leuk om te vragen voor je verjaardag
* Laagste prijs t.o.v. andere aanbieders
* Ontvang € 40,00 korting t/m 30 april 2019!

Tickets en meer informatie hockeykampen:
www.sportivityservice.nl/hockeykamp
 

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp