Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl

Zaalcompetitie-indeling bekend!

Hoewel we met de veldcompetitie bijna halverwege zijn, is de organisatie van het zaalhockey al in volle gang. Op dit moment is de poule-indeling bekend en definitief. Deze indeling kan je vinden wanneer je bent ingelogd op de site. www.mhcb.nl > inloggen > club > documenten > zaalhockey > zaalcompetitie-indeling 2018-2019.

 

Ook dit jaar wordt er bij de junioren in drieluiken gespeeld. Dat betekent, dat per speeldag drie teams 3 wedstrijden achter elkaar spelen, dus ieder team speelt 2 wedstrijden op één dag.

ALV op 29 oktober 2018

Wil je meer weten over de status van de bebouwing van ons clubhuis? Of hoe wij het afgelopen jaar hebben gedaan? Kom dan naar de Algemene Ledenvergadering op maandag 29 oktober a.s. Je bent welkom, we starten om 20.00 uur in de Sloot.

Voorlopige agenda: 
1. opening en vaststelling agenda
2. notulen ALV 20 november 2017
3. verslag voorzitter
4. financieel gedeelte
5. verslag bestuursleden
6. stand van zaken verbouwing
7. voordracht erelid
8. rondvraag
9. sluiting

Elke laatste vrijdag van de maand een bitje laten maken

Vanaf dit seizoen kan je elke laatste vrijdag van de maand een bitje laten aanmeten bij de orthodontist. Dit kan op die dag tussen 15:30 en 16:30.
Maak je afspraak door te mailen naar: afspraak@boxbeugel.nl

 

Tevreden over de club? Laat het ons weten!

Hoi MHCB'ers,

Ik ben Joyce van Dam en doe samen met Tessa Groen voor de minor Sport & Economie een onderzoek naar de tevredenheid over onze hockeyclub. Jullie zouden ons er erg mee helpen door deze enquête in te vullen!

Alvast bedankt!

De oude ClubApp werkt over een week niet meer

Mooi nieuws! Maar liefst 98% van alle LISA clubs zijn op dit moment over naar de vernieuwde hockey app. De oude ClubApp zal daarom vanaf woensdag 31 oktober niet langer werken.

Na 31 oktober ontvang je bij het openen van de oude app een foutmelding en zal de app zichzelf weer afsluiten. Om dit te voorkomen raden wij je aan om op tijd de app bij te werken via de appstore. De nieuwe app is te vinden onder de naam 'LISA Hockey'.

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp