Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl

Nieuws vanuit de bouwcommissie

Status: de omgevingsvergunning is verleend en de aannemer gaat starten!

We hielden rekening met een bouwtijd van 3 maanden, maar door het werk grotendeels in prefab uit te voeren, is het de aannemer gelukt om de overlast tijdens het seizoen fors te beperken.

Concreet betekent dit dat van 18 t/m 23 november door een aantal leden de begane grond leeggehaald wordt en het interieur gestript. In het laatste weekend van het seizoen: 23 en 24 november kunnen we dus geen gebruik meer maken van onze eigen kantine. De toiletgroep en douchegelegenheden blijven wel grotendeels toegankelijk.

Voor de kantine-faciliteiten zijn we in het weekend van 23 en 24 november welkom bij de tennisclub.

Afgelopen jaar hebben wij wederom meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een initiatief van de Rabobank waarbij de Rabobank organisaties in regio Boxmeer sterker maakt. Elke organisatie kan een activiteit, project of idee voorleggen, dat voor een groot deel van de lokale bevolking interessant is.

Middels het uitbrengen van stemmen en een beoordeling door een commissie ontvangt MHC Boxmeer een prachtig geldbedrag. Wij willen de Rabobank en iedereen bedanken voor zijn of haar stem op MHC Boxmeer! Door jullie stemmen hebben wij een prachtig bedrag ontvangen van:

€1.508,05

De opbrengsten komen ten goede aan het G-Team.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
MHCB.nl MHCB.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp