Copy
Facebook
Twitter
MHCB.nl

In memoriam Jos Horbach

Onlangs hebben wij kennis genomen van het overlijden van Jos Horbach.

Tot en met het najaar van 2017 heeft Jos vol overgave en op zijn eigen wijze, ruim 13 jaar lang, het terrein op en rondom onze accommodatie perfect verzorgd.

Soms mopperend en altijd op de achtergrond deed Jos zijn werk en nadat hij zijn werkzaamheden had overgedragen bleek des te meer hoe hij tot in detail uitvoering gaf aan zijn verantwoordelijkheid.

De thuiswedstrijden van onze eerste senioren teams werden door hem als trouwe supporter altijd vanaf het terras bekeken.

Onze club heeft een belangrijke vrijwilliger verloren.

Betaal je barrekening!

Het zogenaamde “poffen” (meer dan 24 uur) via ons kassasysteem is beslist niet de bedoeling. Hierbij dan ook een dringende oproep aan de teams/personen die het betreft, om de betalingen deze week nog via mij af te werken. Niets doen is geen optie en ook nog eens asociaal tov de overige leden!

Bonnen die 24 juni nog open staan worden vermeerderd met 15 euro administratiekosten en alsnog geïnd. Laat het zover niet komen en bel of mail.

Maarten Pieper
06-53627497
accommodatie@mhcb.nl

Terug van weggeweest: Zomeravondhockey!

Wil je tijdens de zomervakantie toch nog lekker een partijtje hockey spelen om fit te blijven of gewoon voor de gezelligheid? Dat kan: vanaf woensdag 27 juni beginnen we weer met zomeravond-hockey. Iedereen is welkom,van MD4 tot en met Veteranen LX. Tijd: Woensdagen van 20.00-21.30 uur.

Foto van de week: J6E1 kampioen slottoernooi!

Jongens MHC Boxmeer J6E1 zijn vandaag ongeslagen winnaar geworden van het slottoernooi in Wijchen. Willen jullie dit plaatsen met 2de foto op de FB van MHC?

Gezocht: Jeugdtrainers voor seizoen 2018-2019

We zijn nog steeds op zoek naar trainers/trainsters voor verschillende jeugdteams voor het nieuwe hockey-seizoen. Geïnteresseerd? Mail naar tc@mhcb.nl of neem contact op met Pieter van der Ligt (TC Trainingscoördinator MHCB) via 06-53719377.

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp