Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
Onze excuses, in de vorige mail hebben we een verkeerde tabel geplaatst. De contributie tabel hieronder weergegeven is aangepast en vermeldt nu de juiste bedragen.
De contributiebedragen zijn daarnaast ook licht gestegen ivm inflatie.
Innen contributie

In de Algemene Leden Vergadering van 15 september jl. is de contributie voor het seizoen 2020/2021 vastgesteld. De bedragen zijn in onderstaande tabel opgenomen.
De incasso van de contributie zal omstreeks 15 oktober 2020 plaatsvinden. 
 
Corona en contributie

Regelmatig krijgt het bestuur de vraag of de contributie wordt terugbetaald wanneer er niet gehockeyd kan worden zoals aan het eind van het vorig seizoen.


 
Niet alles heeft door kunnen gaan als gevolg van de Coronacrisis maar trainingen hebben wel doorgang kunnen vinden. Veel van de kosten die we met z’n allen maken worden zoveel mogelijk met z’n allen gedragen. Om die reden vragen we je om jouw solidariteit met onze vereniging MHCB én de hockeysport.

Wij blijven de contributie innen en storten deze dan ook niet terug. Het bestuur van MHCB heeft dit advies, zoals de KNHB de hockeyclubs adviseert, overgenomen.

De kosten (o.a. aan de KNHB) lopen namelijk gewoon door en zijn mogelijk zelfs hoger als gevolg van de corona-maatregelen.
Daarnaast zijn onze inkomsten (baromzet) veel lager dan normaal. 

Ondanks dat de kosten voor ons als club gewoon zijn doorgegaan, is de contributie voor het komend seizoen licht gestegen (inflatie).

Heb je ondanks bovenstaande informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. De contactgegevens zijn te vinden op onze website.
De bull-e-mail wordt verzorgd door de redactie van MHCB. Heb je vragen, opmerkingen of ook een leuk artikel dat je wil delen, mail dan naar redactie@mhcb.nl
Jeroen, Marola, Marleen en Tamara.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
MHCB.nl MHCB.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp