Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
Maatregelen per 15 december 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag en de richtlijnen van de KNHB de regels op onze hockeyclub mee veranderd. Het vernieuwde en volledige protocol is terug te vinden op de website. Voor de jeugd zijn er geen veranderingen, voor de senioren wel. De grootste verandering is:

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen op één veld. Wedstrijden zijn niet toegestaan.


Let op: de leeftijdsgrenzen voor de hockeysport worden als volgt geïnterpreteerd:
Alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club (jeugd tot en met de A).

 

Aanstaande zaterdag 19 december laatste zaterdagcompetitie

In een woord waren de afgelopen weken met de zaterdagcompetities: fantastisch! Een top initiatief van ouders van de jeugd heeft er voor gezorgd dat de C, D en E-Jeugd volop kon blijven hockeyen. Speciale dank aan alle deelnemers, ouders, coaches en senioren die de wedstrijden hebben gefloten. In het bijzonder grote dank aan Huib en Thijs!

Aanstaande zaterdag is de laatste competitie dag, dus zorg er voor dat je er bij bent! Het enige wat je hoeft te doen is een wit en club kledingsetje mee te nemen!

10:00-12:00 uur D en E-jeugd
12:00-14:00 uur C-jeugd
In het nieuwe jaar ook zaterdagcompetitie voor B en A jeugd

Gezien het succes van de zaterdagcompetities voor de C, D en E-jeugd willen wij dit in het nieuwe jaar ook organiseren voor de A en B-jeugd.
Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders of coaches die deze dagen aanwezig willen zijn en dit in goede banen willen lijden. Het vergt naast aanwezig zijn niet veel extra tijd, aangezien het concept er al ligt!

Wil jij ons hierin helpen of meer weten? Stuur dan een mail naar: tc@mhcb.nl
Kerstvakantie!

Vanaf maandag 20 december tot en met zondag 3 januari is het Kerstvakantie. Dit betekent dat er niet getraind wordt en vanaf 4 januari de trainingen weer worden hervat. 

Namens het Bestuur en de Technische Commissie wensen wij alle leden, ouders en vrienden van de hockeyclub sportieve, liefdevolle en vooral gezonde feestdagen.
De bull-e-mail wordt verzorgd door de redactie van MHCB. Heb je vragen, opmerkingen of ook een leuk artikel dat je wil delen, mail dan naar redactie@mhcb.nl
Jeroen, Marola, Marleen en Tamara.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
MHCB.nl MHCB.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp