Copy
Facebook
Instagram
Twitter
MHCB.nl
Zaalwachten gezocht!
Het zaalhockeyseizoen is begonnen en we zijn nog op zoek naar mensen die zaalwacht willen zijn. Het betreft meerdere zaterdagen en zondag in de maanden december, januari en februari.
De zaalwacht is op een zaterdag of zondag verantwoordelijke en aanspreekpunt in de zaal. Ze bedienen het scorebord en zorgen voor de logistieke zaken. Aangezien de zaalwacht ook direct een reserve scheidsrechter is, zoeken we mensen uit de A-jeugd of de senioren. 
Er staat een vrijwilligersbijdrage tegenover!

Heb je interesse, mail dan naar zaalhockey@mhcb.nl
 
Trainer gezicht voor Dames 2!
Dames 2 zoekt met spoed een trainer/trainster. De dames spelen Reserve Overgangsklasse en zijn fanatiek en gemotiveerd! Ze trainen op dinsdag van 20:00-21:30 u en op vrijdag van 18:30-20:00 u.
Heb je een beetje verstand van training geven, interesse en nog wat tijd over voor deze leuke uitdaging, of weet je iemand die hier geschikt voor is? Meld je dan aan bij Judith de Wit of Pieter van de Ligt, trainingscoördinatoren MHCB (tc@mhcb.nl)
ALV 2019
Woensdag 6 november j.l. was de algemene ledenvergadering. Er is onder andere gesproken over de verbouwing, de financiën, de contributie (zie verder), vacatures binnen het bestuur, vrijwilligers, de sponsorcommissie, en nog veel meer! De complete notulen zijn te vinden op www.mhcb.nl of via deze link.
Contributie leden
De contributie is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 november 2019 vastgesteld. De contributie wordt dit jaar op 23 december geïncasseerd. Vanaf dit jaar wordt voor de incasso het softwarepakket ‘Mollie Payments’ gebruikt. De naam ‘Mollie’ treft u, naast uw naam en lidnummer, aan op het bankafschrift.
De verschillende contributie niveaus staan in onderstaande tabel.
De schop erin!
De verbouwing is een feit, hieronder een paar kiekjes van de voortgang tot nu toe! Het ziet er al erg mooi uit, hopelijk brengt het vele nieuwsgierige en enthousiaste leden naar de club, en kunnen we in het voorjaar weer verder gaan bouwen aan een gezellige vereniging!
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
MHCB.nl MHCB.nl

Volg ons online en download de LISA App

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Adres MHCB: 
Mixed Hockeyclub Boxmeer
Sportlaan 3
Boxmeer, 5831 DA
Netherlands

Add us to your address book

Wil je de bull-e-mail niet meer ontvangen? Meld je af
Email Marketing Powered by Mailchimp