GCE-NL Nieuws 6 maart 2014
Bekijk dit bericht in uw browser
GCE-NL Seminar Development for All through Education

Er is een onderwijscrisis aan de gang, miljoenen kinderen krijgen geen of slecht onderwijs en miljoenen volwassenen kunnen niet lezen en schrijven. Daarom moet er actie ondernomen worden. Dat was de boodschap van het seminar Development for All through Education dat op 27 februari jl. in Utrecht werd gehouden. Het seminar, georganiseerd door GCE-Nederland, belichtte de kracht van onderwijs in een snel veranderende wereld. De centrale vraag daarbij was hoe NGO’s en andere spelers oplossingen kunnen vinden om een einde te maken aan de onderwijscrisis. Tijdens het symposium werd ook het Global Monitoring Report 2013/2014 van de UNESCO voor Nederland gepresenteerd.
Kijk op de website voor het verslag van de dag en voor meer informatie over het GMR 2013-2014

Neem deel aan de evaluatie van het EFA Global Monitoring Report

Het jaarlijkse EFA Global Monitoring Report is een van de meest gezaghebbende documenten voor iedereen die zich bezighoudt met de Education for All-doelen. Education for Change voert momenteel voor UNESCO een evaluatie uit. Hoe wordt het rapport gebruikt? Wat is de invloed op onderwijsbeleid? Welke rol kan het rapport na 2015 hebben?
Lees meer en geef uw mening.

Wilt u zich af- of aanmelden voor deze Nieuwsbrief of uw gegevens wijzigen? Dat kan met de links onderaan dit bericht. GCE-NL geeft ook een internationale versie van de Nieuwsbrief uit. Lees meer.

Do you want to subscribe or unsubscribe for this Newsletter or change your details? Please find the links underneath. GCE-NL also provides an international version of the Newsletter. Read more.
Copyright © 2014 Global Campaign for Education Nederland, All rights reserved.

Meld u hier aan voor dit bericht

Meld u hier af voor dit bericht    Wijzig hier uw gegevens 


Email Marketing Powered by Mailchimp