Copy


DE GIBRALTAR

Voorjaarsactiviteiten voor kinderen

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er tijdens de voorjaarsvakantie 2 leuke activiteiten bij de Gibraltar. Op woensdag 24 februari kan je een dromenvanger maken en op vrijdag 26 februari kan je een eigen broodje bakken bij het kampvuurtje. 
Aanmelden is verplicht en kan je doen per half uur tussen 14:00 uur en 16:00 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel door je naam en tijdkeuze te mailen aan reserveren@degibraltar.nl
Wij en onze bezoekers houden zich aan de RIVM maatregelen, ouders kunnen dus helaas niet mee doen. 
Goed groen nieuws!

Het was even spannend deze week, maar we hebben goed nieuws gekregen! De moestuinbakken en grote gekleurde tonnen met planten mogen blijven staan in de speeltuin! 

We zijn ook van plan om achterin de speeltuin een moestuintje te starten. Wie vindt het leuk om mee te helpen met tuinieren? Heb je groene vingers, een balkon en zou je graag in een tuin willen werken? Graag zien we dit plan gesteund door de buurtbewoners!
Van sneeuw naar lente

Oh wat hebben we genoten van de sneeuw en het ijs! Supersnel maakt het alweer plaats voor een lentezonnetje. In de speeltuin kan je er volop van genieten terwijl je kleintje(s) lekker spelen. Bij de bar kan je een kleine versnapering afhalen als we open zijn. Hier hebben we nog geen vast rooster voor. 

Jaarplan

Ondanks dat we in onze activiteiten flink worden dwarsgezeten door de coronacrisis, zijn we voor 2021 een jaarplanning aan het maken. Zijn er nog leuke activiteiten die we volgens jou (weer) moeten doen? Bijvoorbeeld meer kinderactiviteiten na schooltijd, of juist in het weekend. Misschien zijn er ouders die zelf iets willen organiseren? Hier zijn mogelijkheden voor in de vorm van een buurtbudget. Is het leuk om weer een disco- of karaoke avond te organiseren? We horen het graag van jullie! Zo kunnen we met elkaar er een mooi jaar van maken! 

Facebook
twitter
Instagram
website
Copyright © 2021 De Gibraltar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp