Copy

Agenda september

Zomervakantie is voorbij, scholen zijn weer begonnen en wij zijn weer geopend! We hopen dat jullie een mooie zomer hebben gehad. 

De speeltuin en het toilet is in de zomervakantie beheerd door een paar buren, ontzettend bedankt daarvoor!


In september staan er mooie activiteiten op de agenda. Zo komt peutermuziek met Coleta terug op woensdagochtend en hebben we weer burendag!

Op donderdagochtend kan je met je kleine binnen spelen tijdens kindercafé. Hatha Yoga start weer, elke woensdag en vrijdagochtend. De tijd is iets vervroegd, ipv 9 uur start de les om 8:30 uur.  

Peutermuziek met Coleta

Peutermuziek start weer! Elke woensdagochtend van 10 tot 10:45 uur geeft Coleta een interactief muziekmoment voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Kinderen ontdekken muziekinstrumenten, zingen en spelen samen muziek. 

Je hoeft je niet aan te melden. De kosten zijn 10,- euro per keer. 

Klankenspel zomerfeest!
 
Het gehele jaar hebben kinderen met een beperking en hun gezinnen kunnen genieten van elke maand Klankenspel. Op zondag 11 september wordt het vrolijke afgesloten met een zomerfeest!

Alle bezoekers van Klankenspel, maar ook andere families met een kind met een beperking, zijn deze dag van harte welkom! Ingeborg geeft een voorstelling, er zijn pannenkoeken en verschillende activiteiten voor de kinderen.

Meld je je vooraf aan? Dat kan via deze link. (onderaan de pagina)

Vrijwilligers gezocht! 

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons een paar uur in de week willen helpen met het draaien van de bar en het opruimen van het buitenspeelgoed.

Een aantal vrijwilligers van ons team hebben andere werkzaamheden en kunnen ons minder regelmatig ondersteunen. Graag blijven we zoveel mogelijk open voor de buurt! Maar daar hebben we wel helpende handen bij nodig.

Heb je tijd en interesse om een paar uur per week te helpen? Alle beetjes helpen!Je wordt beloond met een hoop gezelligheid en lekkere kopjes koffie :) Je kan ons aanspreken of even bellen of mailen

Groene klusjes   
 
In het kader van burendag organiseren we de dag ervoor een gezellige dag in de speeltuin waarbij we gezamenlijk het groen mooi gaan maken.

Alle buren zijn uitgenodigd!

Plantjes verzorgen, snoeien, vuil opruimen, planten water geven etc. Alle deelnemers trakteren we op een lekker bakkie koffie of thee. 

Zien we je op vrijdag 23 september tussen 13 en 17 uur?

Samen voor de schoonste straat! 

In de maand september dingen we mee voor prijzen en de eer van de schoonste straat van bos en lommer! Het prijzengeld dat we kunnen winnen wordt geïnvesteerd in het nog mooier maken van de straat en de buurt. Graag knappen we de stukjes groen rondom de rode muur op voor een aantrekkelijkere entree van de speeltuin.

Help je ons mee? Voor jong en oud een mooie activiteit en uitdaging om de straat schoon te houden. Je kan bij de bar van De Gibraltar een vuilniszak en een grijper ophalen. 

Bij inleveren van een zak zwerfafval krijg je lekkere limonade of kopje thee. 

Speeltuinbende tijdens burendag!
 
Op zaterdag 24 september is het burendag. In dat kader organiseren we met de Speeltuinbende een gezellige samenspeeldag. 

De Speeltuinbende zet zich in voor een omgeving waar ieder kind onbezorgd buiten kan samen spelen met kinderen uit de buurt. 

Op zaterdag 24 september is iedereen welkom om gezellig samen te spelen, tussen 12 en 16 uur.

Zien we je dan? 
Facebook
twitter
Instagram
website
Copyright © 2022 De Gibraltar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp