Nieuwe bestuursleden, nieuwe magazijnlocatie, voorjaarsrit Gaasterland, Citro Classica
De Algemene Ledenvergadering (ALV) is weer achter de rug. Er is dus weer tijd én stof voor een nieuwe nieuwsbrief!

Nieuwe bestuursleden!
Op de ALV zijn de volgende leden toegetreden tot het bestuur:
Roland Rutgers - evenementen
Evert Loos - algemeen bestuurslid
Fijn dat jullie je willen inzetten voor de club, van harte welkom in het bestuur!

En nogmaals veel dank aan de afgetreden bestuursleden, Sander & Sigrid van Leeuwen, Roel Tiemersma en Alies Dezijn, voor hun inzet in de afgelopen jaren!

Nieuwe magazijnlocatie
De uitslag van de stemming en de daaraan voorafgaande bespreking met deelname en inbreng van alle aanwezige leden was glashelder: we gaan ervoor zorgen dat we het magazijn op een meer centraal gelegen plek in Nederland gaan laten landen.
Er wordt op dit moment nog aan de kleine lettertjes gewerkt voor onze huurovereenkomst voor de nieuwe locatie; zodra de vlag uit kan laten we het zo snel mogelijk horen! We zullen dan ook een voorlopige planning van de benodigde acties en werkzaamheden presenteren. Jullie hulp is daarbij zeker nodig!
Hou de komende nieuwsbrieven dus goed in de gaten! 

Clubagenda, meetings, toerritten
Reserveer alvast de volgende data in je agenda; kijk voor meer en actuele informatie op www.bxclub.nl/evenementen :

2 april - voorjaarsrit - Friesland
28 t/m 30 april - Citro Classica - Vliegbasis Twente
25 t/m 27 augustus - kampeerweekend - Tiel
21 oktober - najaarsrit - wie zet 'm uit?

Voorjaarsrit Gaasterland
Dit keer is de VJR weer eens in Fryslân, door een bijzonder stukje niet eens zo vlak land. Op onze website vind  je alle op dit moment bekende informatie. Binnenkort versturen we de uitnodiging met daarin het aanmeldingsformulier!
Voor degenen die een geschorste BX klaar hebben staan: de evenementenregeling is op deze rit van toepassing!
 

Contributie 2023!
We hebben gelukkig al heel wat contributie binnen, de laatste loodjes wegen zoals ieder jaar het zwaarst. Heb je voor dit jaar je contributie nog niet voldaan:
maak dan zo snel mogelijk EUR 40 over naar ons bankrekeningnummer:
 NL25 INGB 0006 3069 95
onder vermelding van je lidmaatschapsnummer <<First Name>>.
Mede namens de penningmeester hartelijk dank!

En Avant! en retour!
Omdat we onze aandacht, tijd en energie even nodig hebben voor het verhuisplan van het magazijn hebben we dit plan helaas even op een laag pitje gezet. We blijven eraan werken, de reacties die we op ons plan gehad hebben waren alvast bemoedigend. 

De club BX, het vervolg - een onverwachte plotwending!
Nadat we, zoals beloofd, de club BX een aantal keren in de nieuwsbrief aangeboden hadden, hadden we als bestuur besloten deze te gunnen aan het lid wat hem als serieus bewaar-exemplaar wil behandelen.
Uiteindelijk bleef Willem van Strik, onze penningmeester, als enige gegadigde over. Dachten we. Om alle schijn van belangenverstrengeling weg te nemen, stond Willem erop dit besluit op de ALV te laten bekrachtigen. Super integer natuurlijk, chapeau voor Willem! Tot onze verrassing stond op de ALV een nieuw lid op en uitte zijn belangstelling voor de club BX. Status op dit moment is dat Willem en het nieuwe lid samen naar de BX gaan kijken om te beslissen wie hem onder zijn hoede gaat nemen. Het ziet er dus naar uit dat de club BX, na enkele onzekere jaren, een zeer goede toekomst tegemoet gaat!

Te Koop: BX 16 TRI, 1986, 128.000 km
Enkele jaren geleden aangeschaft vanuit jeugdsentiment; deze bijna exacte kopie van mijn eerste eigen auto die ik kocht vlak nadat ik mijn rijbewijs haalde. Ze gaat weg omdat ik er de laatste tijd toch te weinig in rijd. En dat verdient ze niet. 
Deze Citroën BX 16 TRI uit 1986 heeft maar 128K km gereden en is in prima staat zowel technisch als qua carrosserie. De 1.6l benzinemotor met elektronische injectie is sterk én zuinig. Als ik me niet vergis is het een van de laatste jaargangen met het stijlvolle rookglazen zijruitje. 
Bijzonderheden:
- V
rijwel roestvrij en nog in de originele tectyl; centrale deurvergrendeling; elektrische ramen voor en achter; originele Philips radiocassettespeler,

- Uitlaat is recentelijk vernieuwd; enkele kleine zichtbare gebruikssporen aan de binnen en buitenkant; vering omhoog gaat vlot en soepel, naar beneden zakt achterkant iets langzamer dan voorkant
- Facturen garage aanwezig; APK tot 24-01-2024; auto staat binnen; locatie: Alphen Gld. 
Bij serieuze interesse: 06 - 5114 2148 (Rien) 

Te koop: BX Biarritz, 1993, 39.900 km(!)
Een mooie BX Biarritz uit 1993 met slechts 39.900 kilometer op Frans kenteken! Deze auto heeft een donker grijze kleur aan de buitenkant, binnen zwart stoffen interieur, benzinemotor, af-fabriek schuifdak. De auto staat al 16 jaar stil met een doek erover in een droge garage. De banden staan plat, en de batterij zal vervangen moeten worden. De wagen staat in Armentieres, in het noorden van Frankrijk. Serieuze interesse? Neem contact op met Laurie Mulot, telnr. +32 (0)494 91 80 38

 
BX Club Nederland op Facebook BX Club Nederland op Facebook
BX Club website BX Club website
BX Club op Instagram BX Club op Instagram
BX Club op YouTube BX Club op YouTube
Copyright © 2023 BX Club Nederland


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BX Club Nederland · Jaagpad 21-25 · GOUDA, Zuid-Holland 2802 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp