Copy
KAV Holland | 17 augustus 2020
Bekijk deze e-mail in je browser

Uitnodiging voor alle leden van KAV Holland: Zomerledenborrel

ZomerledenborrelDe zomervakanties lopen ten einde. Het tweede deel van het atletiekseizoen is begonnen. Een goed moment om een zomerborrel te houden: Daarom nodigen we alle leden van KAV Holland vrijdag 21 augustus vanaf 20 uur uit bij onze kantine op het Pim Mullier Sportpark. De verwachting is dat we buiten - op anderhalve meter - met elkaar kunnen spreken over hoe het jaar was en zal worden.

Op het programma staat ook:
  • de uitreiking van de KAV Holland bekers van 2019: We huldigen de atleten die in 2019 uitzonderlijk hebben gepresteerd
  • afscheid nemen van de vertrekkende bestuursleden en kennismaken met de nieuwe bestuursleden
We zien jullie graag komende vrijdag!

Met vriendelijke groet
het bestuur van KAV Holland
Omslagtest 21 augustus

Aanmelden kan bij:  wegatletiek@kavholland.nl
Open Haarlemse Zondagwedstrijd

Zondag 9 augustus vond op onze baan de tweede baan atletiekwedstrijd van dit jaar plaats, georganiseerd door de gezamenlijke Haarlemse Wedstrijd Organisatie Commissie.

Bijna 300 atleten vanuit het hele land hebben aan de Open Haarlemse Zondagwedstrijd deelgenomen. Ook vanuit Duitsland en België was er belangstelling. Ondanks het zeer warme weer waren er veel mooie prestaties.

Via bijgaande link treffen jullie een totaal overzicht van de uitslagen van de KAV Holland atleten aan. De atletiekfotograaf Ed Turk heeft op zijn website veel mooie actie foto’s van de deelnemers staan.

Hierbij wil ik alle vrijwilligers van KAV Holland en AV Haarlem hartelijk bedanken die deze fantastische atletiekdag mogelijk hebben gemaakt.
Drukte op atletiekbaan neemt toe: Samen tegen Corona

De schoolvakanties zijn achter de rug en de jeugdtrainingen  zijn weer opgestart. Daarnaast komen vanaf 25 augustus ook de loopgroepen en Keepfit die nu is de duinen trainen terug naar de baan. Dat betekent dat het met name op dinsdag en woensdag drukker wordt op en rond de baan. Er is dus extra aandacht en discipline nodig is van iedereen om zich te houden aan de 1,5 meter regel. Je trainer is leidend en zal je erop aanspreken.

In het algemeen:
  • Lopen in baan 1
  • Niet naast elkaar lopen en inhalen op de lijn tussen baan 2 en baan 3
  • Baanatleten (die geen rondjes lopen) gebruiken baan 4 t/m 8.
Zie ook de flyer Anderhalfmeter Atletiek KAV Holland & AV Haarlem met alle maatregelen.
Inschrijven voor Duintrail 20 september 2020

Duintrail 2020Op 20 september organiseert de wegcommissie van KAV Holland opnieuw een duintrail, dit jaar met 3 afstanden (7, 12 en 20 km) en nieuwe mooie uitdagende routes. Wil je meedoen, meld je dan aan op duintrail@kavholland.nl

 We zien je graag op 20 september, ca 20 minuten voor de vertrektijdstip van de betreffende trail voor de briefing:
  •     Vertrek 9.00 uur voor de 20 km;
  •     Vertrek 9.30 uur voor de 12 km;
  •     Vertrek 10.00 uur voor de 7 km;
We zoeken nog vrijwilligers die ons op de dag zelf willen helpen met het samen uitzetten van de 3 routes (linten), waterposten onderweg en als laatste loper per route het weghalen van de linten. Geef je dan op bij René van Leeuwen.

Als je geen lid bent van KAV Holland, dan vragen we een vergoeding van 5 euro, om de kosten van het organiseren, de vergunning, de koffie / thee en iets lekkers te dekken. Geef dat nog even specifiek aan in je mail.

Tot op 20 september, op parkeerterrein Midden-Herenduin, Duin en Kruidbergweg 18, Santpoort-Noord
Inschrijving voor offline krachttrainingen geopend

KrachttrainingDe afgelopen periode hebben we vanuit onze huiskamers mee kunnen doen aan de on-line trainingen door Kees Peerdeman.
Vanaf begin september starten de krachttrainingen op de maandagavond in de sportzaal van het Sterrencollege.

Er zijn  (identiek aan afgelopen seizoenen) 2 trainingen van 19.30  - 20.30 uur en van 20.30  - 21.30 uur. Het trainingsprogramma zal worden aangepast aan de dan geldende COVID-19 maatregelen.

Aanmelden kan bij Kees Peerdeman.
Agenda
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp