Copy
KAV Holland | 15 mei 2020
Bekijk deze e-mail in je browser

Doe mee, ga Pinksterun

Stay Home PinksterunSinds deze week kunnen alle atleten weer trainen. Daarbij een doel hebben helpt de motivatie. Onze looplid Joke Laanbroek helpt je door de Virtual Stay Home Pinksterun te organiseren.  Het geeft je trainingsloop een doel én je steunt een goed doel. Als dat geen goed gevoel geeft!

Pinksteren saai dit jaar? Echt niet!
Want je kan je inschrijven voor de Virtual Stay Home Pinksterun.

Deze run wordt georganiseerd ten behoeve van de Zonnebloem. Indien je met de Stay Home Pinksterun mee doet, dan wordt er minimaal € 5,00 van jouw inschrijfgeld gedoneerd aan de Zonnebloem. Lees meer
Eerste looptrainingen van start

Samen lopen op afstandAfgelopen vrijdag 6 mei werd bekend dat volwassenen vanaf maandag weer in groepen mochten trainen in de buitenlucht. Op dinsdag 12 mei zijn de eerste looptrainingen hervat, we hebben er veel zin in.

Zowel op de atletiekbaan als in de duinen gingen de lopers aan de slag. Op de baan is het bijgaand protocol van toepassing. In de duinen lopen we in kleinere groepen. Sommige starttijden zijn aangepast om het aantal lopers op de baan te beperken. Gedetailleerde informatie volgt via je trainer.

Voorlopig is het volgende schema van toepassing:

Dinsdag
19.15 baan loopgroep Arjan (ambitie)
19.30 duinen loopgroep Kees
20.00 baan loopgroep Linda
20.00 duinen loopgroep Yvonne

Woensdag
20.00 baan loopgroep Jan
20.00 duinen loopgroep Rudi
Aangepast trainingsschema voor de jeugd

KAV Holland in coronatijdVanaf 29 april heeft de jeugd t/m 18 jaar kunnen trainen volgens een aangepast trainingsschema. Dit zullen we hanteren zolang het nodig. Lees daarom vooraf de richtlijnen die hierbij gelden.

We hebben de trainingstijden enigszins verschoven zodat we minder sporters tegelijkertijd op de baan hebben. Afhankelijk van de regelgeving kunnen er aanpassingen volgen.

Op onze website kun je het trainingsschema bekijken. Heb je vragen dan kun je die aan je trainer(s) stellen.
On-line krachttraining een blijvend succes

ZoomtrainingVoor binnentraining ben je voorlopig nog gekluisterd aan je eigen huis. Elke maandag om 20.00 uur geeft trainer Kees Peerdeman een online krachtraining voor in de huiskamer.

https://zoom.us/j/92258397095

De afgelopen weken is er al uitgebreid gebruik van gemaakt in een flink aantal huiskamers. Gelukkig is met het fraaie weer de afgelopen weken lopen in de duinen, bos, stad of polder ook geen straf geweest. Lees meer over wat je nodig hebt
Agenda

Evenementen zoals festivals en officiële wedstrijden zijn er tot 1 september niet. Zelfs de Dam-tot-Damloop is al afgelast.

Gelukkig is er wel de virtuele Stay Home Pinksterun - de eerste deelnemers hebben hun loop al gepost.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp