Copy
KAV Holland | 28 november 2019
Bekijk deze e-mail in je browser

Kees Roosen is overleden

Kees RoosenOp 15 november is tot onze grote schrik Kees Roosen op 72-jarige leeftijd na een kort ziektebed overleden. Kees is en blijft voor vele leden in herinnering als een groot ambassadeur van de atletiek in Haarlem en een langdurige steunpilaar voor onze vereniging. Met raad en daad stond Kees op onze atletiekbaan altijd klaar om welke klus dan ook op te pakken.

In een open brief - terug te lezen op onze website - heeft het bestuur Kees bedankt voor de vele mooie herinneringen die wij allen aan hem zullen bewaren.

KAV Holland zoekt nieuwe penningmeester

Roland Thon heeft aangegeven zijn bestuursfunctie als penningmeester na de komende Algemene Ledenvergadering te beëindigen. Het bestuur is bezig voor hem een goede opvolger te vinden. Leden die geïnteresseerd zijn in deze bestuursfunctie worden verzocht contact op te nemen met de voorzitter remcovisser99@gmail.com of de penningmeester penningmeester@kavholland.nl.
Club van 50

Club van 50KAV Holland gaat een Club van 50 starten. Om financieel wat meer armslag te krijgen heeft het bestuur op diverse oud-leden en oud-vrijwilligers een beroep gedaan op hun Holland hart door zich aan te melden als donateur. Iedere financiële bijdrage is welkom. Sommigen hebben al een verzoek ontvangen.

Voelt u zich als lezer van deze nieuwsbrief door deze oproep aangesproken, dan ontvangen wij uw bijdrage graag op bankrekeningnummer NL 86RABO 0715 8350 63 t.n.v. penningmeester KAV Holland o.v.v. “donatie club van 50”.
Kerstcross op 15 december 2019

Kerstcross 15 decemberZondag 15 december vindt de traditionele Kerstcross plaats bij Middenduin in Overveen. plaats. De kerstcross is gratis voor alle leden van KAV Holland. Het startschot klinkt om 10.00 uur; deelnemers aan de cross wordt gevraagd om voor elkaar een kleine attentie ter waarde van 5 euro mee te nemen. De cadeautjes gaan in een tombola en alle deelnemers mogen op basis van de cross uitslag een cadeautje uit de tombola kiezen.

Niet meelopen? Geen reden om weg te blijven, maar juist als publiek aanwezig te zijn en de lopers luidkeels aan te moedigen en ondersteunen. Na afloop is er warme snert met worst en warme chocolade.
Nieuwjaarsborrel vrijdag 10 januari 2020
Nieuwjaarsborrel
Graag heffen wij het glas op het nieuwe jaar! Daarom organiseert het bestuur een gezellige nieuwjaarsborrel op vrijdag 10 januari 2020 in de kantine van KAV Holland.

Vanaf 19.30 uur staan de deuren open. We willen graag kort stil staan bij de ontwikkelingen van afgelopen jaar en een blik te werpen op het komende jaar. 
Bootcamp training

BootcampIn de zomermaanden is er geen krachttraining in de zaal. Derhalve wil de wegcommissie graag onderzoeken of er animo is voor een bootcamp gedurende de zomermaanden, bij voorkeur in de duinen. We denken aan een kleine bijdrage voor de deelnemers, vergelijkbaar met de huidige krachttraining. Qua dag lijkt de maandag- of donderdagavond geschikt.
We hebben concreet de volgende vragen:
  • Wie zou (mede) een bootcamp training willen geven?
  • Wie wil deelnemen aan bootcamp training?
  • Wat is je voorkeursdag en -starttijd?
Graag je reactie naar René van Leeuwen op wegatletiek@kavholland.nl
Wedstrijdnieuws
  • Nikita in actie in DubaiLineke Kroon heeft het clubrecord op de marathon verpulverd met 12 minuten. In Frankfurt kwam ze tot 2.58.22. Lees haar blog: Mijn sub 3 marathon in 5 lessen
  • Nikita den Boer is op het WK Para Atletiek in Dubai 4e geworden op de 5000m, onder de bezielende leiding van Arno Mul
  • Bij de Zevenheuvelenloop vloog Lucas Nieuwenboer naar 46m17
  • We zullen het melden als Johan Neve niet als 1e op een cross bij de mannen 55+ eindigt ;)
Noteer in je agenda
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp