Copy
KAV Holland | 22 september 2020
Bekijk deze e-mail in je browser

Zaterdag 26 september 2020 de KAV Holland Clubkampioenschappen!

Logo KAV HollandIn verband met het coronavirus worden er extra maatregelen genomen. Lees vooraf het “Protocol Atletiekwedstrijden in Haarlem”.

’s Ochtends van 10:00 – 12:30 uur hebben we een compact programma voor de Pupillen / Minipupillen en de Ieniemini’s. We verwachten dat ouders ons als organisatie een handje helpen in de kantine of op de baan zodat de onderdelen vlot verlopen.

Slechts 1 ouder per atleet toegestaan voor D-junioren en Pupillen. Alleen ouders die zich als hulpouder / jurylid hebben aangemeld mogen binnen de rondbaan hun taak uitvoeren. Alle andere ouders uitsluitend buiten de rondbaan!

’s Middags kunnen  Junioren, Senioren en Masters deelnemen aan een zeskamp. Er is GEEN publiek toegestaan voor C-junioren en ouder. Voor de loopgroepen staat er ook een 5000m op het programma. Start om 15:30 uur.

Lees verder op de website
Omslagtest

Aanmelden kan bij:  wegatletiek@kavholland.nl
Super condities bij KAV Holland Duintrail 2020

Taart en drinken achterafZo’n 70 enthousiaste lopers verzamelden zich op zondag 20 september 2019 in alle vroegte met mooi weer bij Midden-Herenduin voor één van de drie routes van de KAV Holland Duintrail.

De routes van 7, 12 en 20 km, vol uitdagingen, die met liefde voor de sport en natuur zijn uitgezet, liepen door de bosrijke bovenrand van de duinen. Na afloop konden iedereen in het zonnetje met een heerlijk stuk appeltaart met koffie of thee nagenieten van de gezellige KAV Holland Duintrail.. We danken Natuurmonumenten voor de toestemming om de duintrail te organiseren. Dankzij de support van de vrijwilligers van de wegcommissie kijken we terug op een mooi en geslaagd evenement. Lees het volledige verslag op de site

Lees ook het artikel in de IJmuider Courant
Grote Clubactie van start gegaan

KAV Holland Grote ClubactieDe Grote Clubactie is een loterij voor sport-, hobby- of cultuur-verenigingen. Loten worden verkocht voor € 3,- p.st. waarvan 80% rechtstreeks naar de club gaat om wat extra’s te kunnen doen voor de leden. Met elk lot kunnen kopers leuke prijzen winnen (hoofdprijs zelfs € 100.000,-).

Help JIJ ook mee het recordbedrag van €1860 van vorig jaar te verbreken? De verkoop loopt tot en met 8 december en is dit jaar alleen online, dus coronaproof.

Hoe werkt het? Gebruik de link https://clubactie.nl/lot/kav-holland/180076 of bijgaande QR code. Verspreid hem gerust via social media of email om familie, vrienden en bekenden te bereiken.
Krachttrainingen in de zaal van start

Krachttraining coronaproofMaandag 7 september zijn de krachttrainingen in de zaal weer gestart onder leiding van trainer Kees Peerdeman. Het circuit met oefeningen is speciaal aangepast aan Corona en daarbij ontbreekt natuurlijk de desinfectie van handen en materialen niet. Lees welke maatregelen zijn genomen.
Stay Home Pepernotenrun

Inschrijven voor de Stay Home PepernotenrunSinterklaas rijdt niet stilletjes voorbij….
want jij loopt dit jaar voor de Sinterklaasbank.

Na het succes van de Stay Home Pinksterun organiseert ons looplid Joke Laanbroek nogmaals een virtuele run, de Stay Home Pepernotenrun. Dit keer gaat de volledige opbrengst naar de Sinterklaasbank. Door Corona zullen er dit jaar geen grote intochten, geen grote feesten en wederom geen cadeautjes zijn voor die kinderen die in armoede leven.

Schrijf je direct in of kijk op Facebook
De jeugdcommissie zoekt versterking

Nikki RavelliNikki Ravelli wordt verwelkomd als kersvers lid van de Jeugdcommissie. Maar... we zijn nog niet compleet! Omdat een aantal van ons kinderen hebben die de junioren leeftijd gaan bereiken zoeken we versterking. De Jeugdcommissie zorgt voor verschillende leuke activiteiten gedurende het jaar. Welke ouders vinden het leuk om actief te worden en te zorgen voor een onvergetelijke atletiektijd voor onze kids? We zijn goed georganiseerd dus je komt echt in een gespreid bedje, het draaiboek voor alle activiteiten ligt klaar!

Als je wilt sparren over de mogelijkheden; neem even contact met ons op, koffie drinken op 1,5 meter kan altijd! We horen graag van jullie! Marieke Mul (trainer) 06-83025681, Diederik Dijkema (vader Kobe) 06-24317126, Irma Claessen (moeder Luc) 06-43090624 en Cindy de Miranda (moeder Jade) 06-45006293
Agenda
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp