Copy
KAV Holland | juli 2019
Bekijk deze e-mail in je browser

Enthousiaste tekstschrijvers / redacteuren gezocht voor de nieuwe (nog te ontwikkelen) website

Na 6 jaar trouwe dienst is onze website aan vernieuwing toe. Deze zomer gaat het projectteam nieuwe website van start. René van Leeuwen (voorzitter wegcommissie en assistent trainer) gaat samen met  Daniël Federer (jeugdtrainer), Jean Paul Frijns (assistent trainer) en Arjan Vink (beheerder website) een voorstel maken voor het ontwikkelen van een nieuwe website.

Het projectteam is op zoek naar enthousiaste tekstschrijvers / redacteuren om bestaande teksten aan te passen en nieuwe teksten te ontwikkelen. Heb je zin in deze leuke klus? Neem dan contact op met René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.


Vrijwilligers gezocht voor duintrail 8 september 2019

 Wegens succes en de vele enthousiaste deelnemers organiseert de wegcommissie van KAV Holland op zondag 8 september weer de jaarlijkse duintrail. Dit jaar met 3 afstanden (7, 16 en 20 km) en nieuwe mooie uitdagende routes. Wil je meedoen, meld je dan aan op duintrail@kavholland.nl.
 
We zoeken nog vrijwilligers die ons op de dag zelf willen helpen met het samen uitzetten van de 3 routes (linten), waterposten onderweg en als laatste loper per route het weghalen van de linten. Geef je op bij René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.

Vrijwilligers en Sponsors gezocht voor KAV Holland Cross op 3 november
 
Het komende RunX crosscircuit 2019-2020 staat al weer in de steigers. Alle 8 crossen van de verschillende verenigingen in de omgeving staan weer gepland.

De KAV Holland Cross staat gepland voor zondag 3 november 2019 bij Wheelerplanet. We zijn voor de Cross op zoek naar vrijwilligers en sponsors. Naast een hoofdsponsor voor onze cross, die zijn bedrijfs- of merknaam kan verbinden aan de cross, zijn we op zoek naar sponsoren in natura, zoals het in bruikleen geven van materialen, Denk hierbij aan bosmaaiers en kettingzagen om het parkoers vrij te maken voor de cross. Wie zou willen helpen bij het werven van sponsoren voor de cross, wordt verzocht contact op te nemen met René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.
Wedstrijdnieuws

Dit voorjaar is er weer flink tegenaan gegaan in de diverse competitierondes. Met als mooi resultaat:
  • De B-meiden hebben zich als derde geplaatst voor de finale, de eerste 12 gaan door
  • De jongens A hebben zich als zesde geplaats voor de finale, de eerste 12 gaan door
  • De senioren hebben zich als zevende geplaatst voor de promotie/degradatie wedstrijd. Op het spel staat promotie naar de eerste divisie. KAV Holland stond na twee wedstrijden nog 12de, maar dankzij geweldige laatste wedstrijd met stip naar 7. Eerste 8 plaatsen zich voor de finale.
De lopers liepen ondanks de hitte bij de Letterenloop en in Twente bij de Dom Verdanloop. Sandra en Ewoud liepen voor het goede doel (MS).
KAV Holland zoekt diverse vrijwilligers
  • Heb je zin om een bijdrage te leveren aan het nuttige verenigingswerk?
  • Vind je het leuk om te gaan samenwerken met de vele actieve verenigingsleden?
  • Heeft het bestuur jou over het hoofd gezien en je nog niet benaderd voor een van de zinvolle en leuke taken die op jou liggen te wachten?

KAV Holland heeft behoefte aan verschillende vrijwilligers, van juryleden tot (assistent) trainers en natuurlijk bestuursleden (secretaris en penningmeester). Je kunt je aanmelden bij de voorzitter van onze vereniging, Remco Visser, om te informeren naar een functie die het beste aansluit bij je wensen en capaciteiten.
Remco is te benaderen via voorzitter@kavholland.nl.

Uiteraard kun je ook met je eigen trainer of de trainer van je kind contact opnemen hierover of met andere commissie- of bestuursleden van de vereniging.

Noteer in je agenda Onderlinge Wedstrijden op zaterdag 21 september

De Onderlinge wedstrijden en clubkampioenschappen worden georganiseerd op zaterdag 21 september. Er komt een programma dat zowel baan- als wegatleten stimuleert om mee te doen. Na afloop wordt gezorgd voor een drankje en een hapje. Iedereen is van harte welkom om mee te doen of om te komen supporten, dus ook ouders.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp