Copy
KAV Holland | 22 januari 2020
Bekijk deze e-mail in je browser

Baanwedstrijdseizoen start 29 maart

De eerste baanwedstrijd van het buitenseizoen is al weer gepland. Dit is een onderlinge wedstrijd met KAV Holland en AV Haarlem. Op deze dag vindt ook een kleding- en spikesruilbeurs plaats.

Opening baanseizoen 2020

Daarnaast is ook alvast de volgende wedstrijd bij KAV Holland / AV Haarlem gepland op zaterdag 16 mei 2020 in de pupillencompetitie.

Algemene ledenvergadering 12 maart

Het bestuur nodigt je uit voor de algemene ledenvergadering op donderdag 12 maart. Naast de algemene terugkerende zaken worden ook de verschillende wisselbekers uitgereikt. Dus zorg dat je erbij bent in de kantine op de atletiekbaan. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom.

De agenda en stukken volgen zo spoedig mogelijk. Opmerkingen en afmeldingen kunnen naar secretaris@kavholland.nl worden gezonden.

Wegcommissie zoekt versterking

DuintrailVanaf 1 Januari 2020 zijn Hans Bakkenes en Linda van Galen gestopt met de wegcommissie. De wegcommissie dankt hen hartelijk voor alle inzet en support. De wegcommissie zet zich in voor alle hardlopers en keepfitters en organiseert daarnaast verschillende evenementen zoals de duintrail en de KAV Holland cross.

We willen een vertegenwoordiging uit alle loopgroepen en keepfit. Iedereen is welkom, dus kom de wegcommmissie versterken en meld je aan bij René van Leeuwen (voorzitter wegcommissie, email: rene.van.leeuwen@outlook.com, 06-25048354)
Jurycursus start 10 februari

Zonder de inzet van juryleden kan KAV Holland kan KAV Holland geen wedstrijden organiseren of meedoen aan wedstrijden van andere atletiekclubs. KAV Holland start in samenwerking met AV Haarlem een nieuwe jurycursus bestaande uit 3 maandagavonden 10, 24 februari en 10 maart van 19.00 tot 21.00 in de kantine bij de baan. Ook ouders zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Meld je aan bij Frits Wiltink , email: wochaarlem@gmail.com, 06-25119755
Word jij onze nieuwe penningmeester?

Penningmeester gezochtOnze penningmeester Roland Thon gaat per 12 maart stoppen als penningmeester. Zonder penningmeester kan onze vereniging niet functioneren en voortbestaan.

Het bestuur van KAV Holland is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Meld je aan bij Remco Visser,  email: remcovisser99@gmail.com, 06-21134441.

 
Bijscholing voor alle (assistent) trainers op 21 maart 2020

Op zaterdagmorgen 21 maart vindt een gezamenlijke bijscholing plaats voor alle trainers en assistent trainers van de jeugd-, baan- en wegatletiek van KAV Holland. De bijscholing omvat een theorie- en praktijkdeel en wordt afgesloten met koffie / thee met gebak in de kantine van KAV Holland. De theorie en praktijk worden verzorgd door Wigert Thunnissen. Nadere informatie m.b.t. de starttijd en duur volgt nog.

Meld je aan bij René van Leeuwen, email: rene.van.leeuwen@outlook.com, 06-25048354.
Nieuwe cyclus krachttraining start op 3 februari

KrachttrainingOp maandag 3 februari start een nieuwe cyclus van de krachttraining voor hardlopers, in de gymzaal van het Sterrencollege. Er zijn zowel van 19.30 - 20.30 uur als van 20.30 - 21.30 uur nog enkele plekken vrij. De cyclus loopt gedurende 10 maandagen tot medio april m.u.v. de krokusvakantie. De kosten bedragen 15 euro.

Schrijf je in bij Kees Peerdeman, email: cs.peerdeman@quicknet.nl, 06-27366327
Agenda

Naast alle items uit deze nieuwsbrief vind je in de agenda op de website ook de nodige wedstrijden, zoals: Mocht je iets online willen bestellen, bedenk dan dat je ons kunt steunen om dat via Sponsorkliks te doen

Steun KAV Holland via Sponsorkliks
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp