Copy
KAV Holland | mei 2019
Bekijk deze e-mail in je browser

Ben of ken jij onze nieuwe looptrainer?

Ben jij onze nieuwe looptrainer?KAV Holland is op zoek naar meerdere enthousiaste looptrainers voor het trainen van verschillende loopgroepen. Onze loopgroepen zijn laagdrempelig en hebben een breed profiel. Er wordt gewerkt aan de conditie, verbetering van de looptechniek en core stability.

Ben jij geïnteresseerd of weet je een geschikt persoon die we kunnen benaderen voor deze vacature? Tip ons vooral!
Lees de volledige vacature op de website.

Uit het bestuur van mei 2019

 1. Om het bestuur te adviseren over een duurzame richting voor de vereniging is er een taskforce opgericht onder leiding van Hidde Koot. Het bestuur heeft de taskforce gevraagd om na de zomer met concrete voorstellen te komen zodat die voorstellen kunnen worden verwerkt in de begroting voor 2020.
 2. Het bestuur wil de website zowel technisch als functioneel verbeteren /moderniseren om in combinatie met functies op andere sociale media te komen tot een verbeterde communicatie met de leden. Wil je meedenken meld je aan bij René van Leeuwen.
 3. Om concrete initiatieven te kunnen gaan ondernemen wil het bestuur een sponsorcommissie oprichten, die met goed uitvoerbare ideeën en plannen komt. Drie kandidaten die het bestuur in het oog heeft voor deze commissie zullen spoedig worden benaderd. Meer informatie via René van Leeuwen.
 4. De Ienie-mini's
  Welkom aan de ‘ienie-mini’s’.Onze club is sinds de start van dit seizoen een nieuwe, zeer jonge groep leden rijker! Onder leiding van Hannah de Boer trainen zij een uurtje op vrijdagmiddag van 16:30 tot 17:30. Wat begon als een pilot blijkt een groot succes. Afgelopen training waren er maar liefst 20 jonge atleten op de baan. Gelukkig hebben twee assistenten zich al aangemeld. Voor meer informatie kunt u Hannah de Boer benaderen.
 5. De nieuwe strandvlaggen
  Voor wie het nog niet heeft gezien
  - onze club is sinds kort drie nieuwe beachflags rijker
  - de kantine is sinds kort tijdens de pupillen trainingen op woensdag en vrijdag open
 6. - Heb je er zin om een bijdrage te leveren aan het vele verenigingswerk?
  - Vind je het leuk om samen te gaan werken met de al vele actieve verenigingsleden?
  - Heeft het bestuur jou over het hoofd gezien en nog niet benaderd voor een van de vele taken die er allemaal klaarliggen?
  Je kan je aanmelden bij de voorzitter van onze vereniging, Remco Visser, om te informeren naar een functie die het beste aansluit bij je wensen en capaciteiten.
Lees het volledige bericht op de website
Wedstrijdnieuws

Onze atleten sporten overal met resultaat
 • na 41 jaar is het clubrecord op de 5km door Lucas Nieuweboer gezet op 14m13. Super!
 • Johan Neve werd op 2e op het NK 10km op de baan
 • Wim Roosen is opnieuw Nederlands kampioen speer en kogel (masters 60+)
 • de jeugd heeft het baanseizoen voortgezet met de Athletics Champs op 11 mei in Castricum en de 2e Pupillenwedstrijd op 18 mei op de eigen baan
 • na de wedstrijd bij AV '23 staan zowel de jongens D als de meisjes C tweede. 22 juni bepaalt of de finales erin zitten.

Noteer in je agenda

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp