Copy
KAV Holland | oktober 2019
Bekijk deze e-mail in je browser
KAV Holland zoekt hulp voor bestuur en commissies

Beste lid van KAV Holland

We hebben je hulp nodig.

Waarom?
Om de atletiekvereniging draaiend te houden zijn we met spoed op zoek naar leden die een bijdrage kunnen leveren aan de vele werkzaamheden die er binnen de vereniging zijn.

Wat vragen we?
We zoeken  leden om een aantal taken/projecten uit te voeren. Denk aan:
- het verbeteren van de communicatie via de website en sociale media,
- het verbeteren van de trainingen en het zoeken naar trainers,
- het opzetten van een sponsorbeleid en werven van sponsors,
- het meer betrekken van vrijwilligers,
- het zoeken naar meer bronnen van inkomsten.
Het bestuur en de onderliggende commissies hebben nu te weinig leden om dit succesvol aan te pakken.

Wie vragen we?
KAV Holland heeft veel trainingsgroepen en loopgroepen. We verwachten uit elke groep één of meer leden om een bijdrage te leveren aan de organisatie. Vraag je loop/spring/werpmaat uit je eigen groep om deze taak op zich te nemen. Je kan het natuurlijk ook zelf doen. Ouders van onze jonge leden zijn natuurlijk ook welkom.
We zoeken leden voor het bestuur, voor de jeugdcommissie, de technische commissie, de commissie wegatletiek en het wedstrijdorganisatiecomité . Meld je aan bij je trainer, of bij een bestuurslid. Mailen kan ook: voorzitter@kavholland.nl

Een brede en gezamenlijke inzet is noodzakelijk om onze vereniging op lange termijn gezond te houden. We rekenen op je bericht!

Het Bestuur van KAV Holland:
  Remco Visser (voorzitter Bestuur) 06 21134441
  Roland Thon (penningmeester) 06 22039340
  Rens Hoogewerf (voorzitter technische commissie) 06 20366335
  René van Leeuwen (voorzitter commissie wegatletiek) 06 25048254
  Diederik Dijkema (voorzitter jeugdcommissie) 06 24317126
 


Afscheid Rik Bataille tijdens pannenkoekentraining

Rik toegejuichtTijdens de jaarlijkse pannenkoekentraining van de pupillen (als afsluiting van het baanseizoen) is er afscheid genomen van trainingscoördinator Rik Bataille.

We hebben Rik bedankt voor zijn enorme inzet de afgelopen jaren en hem 3 grote bossen bloemen overhandigd (samengesteld door alle pupillen). Als symbolische afsluiting heeft Rik met alle pupillen een lawaaiige 400 meter – ereronde gelopen. En uiteraard smaakten de pannenkoeken na afloop opperbest! Kijk op de site voor alle foto's

Jeugdtraining op wheelerplanet voorafgaande aan KAV Holland cross

De training van alle jeugdleden zondag 3 november zal plaatsvinden bij Wheelerplanet, Zijkanaal C-weg 6, 2064 KA Spaarndam.
Check de app van de trainers voor het juiste tijdstip.

Grote clubactie, steun KAV Holland

De Grote Clubactie loopt en hiermee kan iedereen ons steunen door het kopen van loten. 80% van de omzet gaat naar de club. Dus hou je niet in als één van onze leden met een lotenboekje langs komt.
KAV Holland Cross 3 november 2019

Klik om het filmpje voor de KAV Holland Cross 2019 te bekijken
Eerste Onderlinge Wedstrijd met ienie-mini’s

onderlinge ienieminisEen zonovergoten dag op de atletiekbaan, beter hadden wij het niet kunnen treffen voor de Onderlinge Wedstrijd, deze zaterdag. Het was een genot om te zien, jong en oud, samen op de baan op een perfecte dag. Een echt clubfeestje!

En, niet te vergeten, dit jaar met een primeur! Onder de bezielende leiding van Hannah de Boer, en haar assistenten Nikki en Mette, deden ook de ienie-mini’s mee. En zij werden niet gespaard. Ook de ienie-mini’s moesten aan de bak met een afsluitende middenlange afstand (400m). Gelukkig had de Jeugdcommissie weer voor een lekker ijsje na afloop gezorgd! Lees meer

Redacteuren gezocht voor huidige en te vernieuwen website

We zijn al weer even gewend aan de huidige (snelle) versie van de website en kunnen weer snel doorklikken naar de door ons gewenste informatie. Deze informatie is enigszins gedateerd en behoeft een update.
We verzoeken alle disciplines om nog eens te kijken naar de info op de website, dat kan persoonlijke info zijn, van bijvoorbeeld trainers, maar ook informatie over trainingen.

Stuur de updates voor de website naar webmaster Arjan Vink, email: club@kavholland.nl
Het projectteam is op zoek naar enthousiaste tekstschrijvers / redacteuren om bestaande teksten aan te passen en nieuwe teksten te ontwikkelen. Heb je zin in deze leuke klus? Neem dan contact op met René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.
Geef je op voor de Assistent Looptrainerscursus

Assistent LooptrainersKAV Holland is op zoek naar meerdere enthousiaste (assistent) looptrainers voor het trainen van verschillende loopgroepen. Onze loopgroepen zijn laagdrempelig en hebben een breed profiel. Er wordt gewerkt aan de conditie, verbetering van de looptechniek en core stability.

Binnenkort start een assistent looptrainerscursus. Ben jij geïnteresseerd of weet je een geschikt persoon die we kunnen benaderen?   Neem dan contact op met René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.
Noteer in je agenda
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp