Copy
KAV Holland | september 2019
Bekijk deze e-mail in je browser
Website upgrade van start

Het projectteam voor de website upgrade gaat van start, in eerste instantie zullen ze de snelheid en beveiliging van de bestaande website upgraden. Dit wordt gedaan met minimale middelen en het heeft tijdelijk wel enig effect op de website layout, een zogenaamde Quick fix. Als eerste actie is de link nu https://www.kavholland.nl geworden.

Parallel starten we met de inventarisatiefase voor de nieuwe website. Na de inventarisatiefase volgt een fase waarbij de vorm en copy/tekst belangrijk worden en daarna gaan we live en start het finetunen. We schatten in dat het project tot live zo’n 6 maanden duurt.

Het projectteam is op zoek naar enthousiaste tekstschrijvers / redacteuren om bestaande teksten aan te passen en nieuwe teksten te ontwikkelen. Heb je zin in deze leuke klus en wil je meedoen in het projectteam? Neem dan contact op met René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.


KAV Holland Cross, powered by Compris

Voor de KAV Holland Cross van 3 november heeft de organisatie van de cross mede dankzij Remco Claij een sponsor gevonden in de naam van Compris.eu Compris zal zich voor 3 jaar verbinden aan de KAV Holland Cross.

Sponsoring is voor de vereniging van groot belang. Derhalve is het bestuur op zoek naar enkele enthousiaste leden die deel willen nemen aan een op te zetten sponsorcommissie. Wil je meedoen in de sponsorcommissie? Neem dan contact op de penningmeester Roland Thon, via email of 06 22039340.

Contributies

Eind september zal met gebruikmaking van de verstrekte incassomachtiging de contributie worden geïnd van de leden die na 1 mei 2019 lid zijn geworden.  Helemaal nieuw voor de vereniging zijn de eerste ienie-mini’s, die inmiddels onder leiding van Hannah de Boer de eerste voorzichtige atletiekstapjes hebben gezet. Voor vragen over de contributies en de contributievoorwaarden wordt verwezen naar onze website bij het onderwerp Lid worden van KAV Holland
Taskforce baan atletiek
 
De eerste bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden. Nog niet helemaal in de volledig gewenste bezetting is verkend welke thema’s de taskforce de komende bijeenkomsten in kaart gaat brengen. Naast de richting van het technisch beleid zullen dat vooral onderwerpen zijn als versterking van de bestuurlijke-organisatorische kracht van de baanatletiek, het werven van vrijwilligers, van nieuwe leden en van meer financiële middelen zijn. Afgesproken is binnenkort opnieuw en dan voltallig bijeen te komen.
Duintrail 8 september: ook ouders, jeugd en baanatleten van harte welkom
 
Op zondag 8 september vindt de duintrail plaats. De start en finish zijn op de parkeerplaats Midden-Herenduin, Duin-en Kruidbergweg 18, Santpoort -Noord. Er zijn 3 afstanden; 7 km (aanvang 10.00 uur), 16 km (aanvang 09.30 uur) en 20 km (aanvang 09.00 uur).

Iedereen is welkom, ook baan en jeugdatleten die niet terugschrikken van afstanden en ouders van atleten die het leuk vinden om op deze manier eens kennis te maken met het lopen van een trail en de sfeer binnen de wegatletiek van KAV Holland te proeven. Graag aanmelden bij duintrail@kavholland.nl.
Deze aankondiging staat ook vermeld op onze website www.kavholland.nl
Onderlinge Wedstrijden 21 september

Save the date! Zaterdag 21 september wordt weer een KAV Hollandfeestje op de atletiekbaan. Dit keer een zaterdag zodat je de volgende dag niet vroeg op hoeft en dit keer een andere formule.

Voor de pupillen blijft het recept hetzelfde; een blokmeerkamp. Beetje naar het idee van Athletics Champs maar met electronische tijdwaarneming, aanvang 12.00h. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom.
Voor alle junioren en senioren verandert er wel degelijk iets. Niet meer een puntentotaal gebaseerd op afstand of tijd maar een puntensysteem zoals bij de competitie, de beste prestatie de meeste punten. Meer informatie volgt.

Schrijf je nu in! Omdat de inschrijving en dus de indeling niet meer gebeurt via Atletiek.nu, moet je je vooraf aanmelden. Dat scheelt een hoop werk op de zaterdagochtend. Inschrijven kan  hier via deze hyperlink.

Denk daarnaast ook even aan alle taken die vervuld moeten worden om deze dag tot een succes te maken. Ben je bereid om even mee te helpen, laat dat de trainers weten of meld je aan bij Rens Hoogewerf, zaterdagochtend, in het wedstrijdsecretariaat. Alle hulp is welkom!!!
KAV Holland Cross zondag 3 november

Save de date: Ook dit jaar is de KAV Holland Cross, op 23 november, de aftrap voor het cross-seizoen, De Cross maakt dit jaar onderdeel uit van 2 cross circuits. Het RunX Cross circuit (omgeving Kennemerland) en het Mokum circuit (omgeving Amsterdam). De KAV Holland Cross wordt de komende 3 jaar gesponsord door Compris.

We willen er natuurlijk een prachtig evenement met veel deelnemers van maken en daarvoor is de support van veel vrijwilligers nodig, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.
Wil jij een bijdrage leveren aan dit mooie evenement, Neem dan contact op met René van Leeuwen via rene.van.leeuwen@outlook.com of 06-25048354.
Noteer in je agenda Onderlinge Wedstrijden op zaterdag 21 september

De Onderlinge wedstrijden en clubkampioenschappen worden georganiseerd op zaterdag 21 september. Er komt een programma dat zowel baan- als wegatleten stimuleert om mee te doen. Na afloop wordt gezorgd voor een drankje en een hapje. Iedereen is van harte welkom om mee te doen of om te komen supporten, dus ook ouders.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 KAV Holland, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp