Copy
Bitmymoney nieuwsbrief
28 Juli 2017


Bitmymoney dienstverlening op 1 augustus

We willen je graag informeren over ons standpunt over de afsplitsing die op 1 augustus waarschijnlijk plaatsvindt onder de naam "Bitcoin Cash".

Wij willen benadrukken dat Bitmymoney de munt Bitcoin Cash niet zal ondersteunen, net als andere grote Bitcoinbedrijven. Dit initiatief van een Chinese miner, is volgens ons een alternatieve munt die losstaat van Bitcoin. 

Als beveiligingsmaatregel zullen wij het storten en versturen van bitcoins stilleggen op 31 juli vanaf 23.00 uur Nederlandse tijd. Kopen en verkopen van bitcoins bij Bitmymoney is tijdens deze periode gewoon mogelijk.
We adviseren je om zelf ook geen bitcoins te accepteren en versturen in die periode.

Wij zullen het storten en versturen van bitcoins activeren wanneer wij dit veilig genoeg vinden. De verwachting is dat in de loop van dinsdagochtend 1 augustus er meer duidelijkheid is over de uitkomst.

Dit zijn voornamelijk voorzorgsmaatregelen, we verwachten in praktijk dat BCC weinig tot geen effect zal hebben op de Bitcoin.

Wij laten het aan jou over of je je bitcoins wilt opnemen voor 1 augustus om zelf te zorgen voor toegang tot BCC. Bitmymoney levert hierop geen support en Bitmymoney is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die beslissing, vanuit financieel, operationeel of regelgevend oogpunt. 

We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief, uiterlijk in de ochtend van 1 augustus.

Log in op je Bitcoinrekening
Facebook
Twitter
Instagram


afmelden    wijzig voorkeuren