Copy

Se nyhedsmailen i din browser


Veteranbiltur til Holmsland Klit

Medlemsudflugt lørdag den 24. august 2019

 

Der er stadig ledige pladser.
Sidste tilmeldingsfrist onsdag d. 21. august.


Traditionen tro er Kongelig Dansk Automobil Klub Classic og Ringkøbing Bevaringsforening gået sammen om en medlemsudflugt, hvor vi kører ud og ser på områdets kulturarv i veteranbiler. KDAK Classic møder op med 10-12 biler, chauffører og ledsagere, og der bliver plads til ca. 20 af Bevaringsforeningens medlemmer.

Vi mødes på havnen klokke 10.00 og fordeler os i bilerne, hvorefter vi kører til den lille, hyggelige Lyngvig Havn. Her skal vi høre om Holmsland Klits udvikling, dens betydning for grundlæggelsen af Ringkøbing, og hvordan Ringkøbings historie efterfølgende har været præget af klittens ændringer.

Fra Lyngvig kører vi til Nymindegab, hvor man kan se resterne af den sidste naturlige åbning mellem fjorden og havet, der i dag er et smukt naturområde med småsøer.

Herefter kører vi til Hvide Sande, og hører om den unge by og havns udvikling, og efterfølgende spiser vi en medbragt sandwich og får en kop kaffe med udsigt over havnen.

Efter frokosten tager vi et nærmere kig på den nye sydmole og kunstværket Vesterled, der danner forbindelse mellem byen og stranden, inden vi igen kører til Ringkøbing. 

Som sædvanligt slutter vi af med en øl på Restaurant Peking ved 15-tiden.

Bevaringsforeningens medlemmer betaler 100 kr. for turen inklusiv frokost, kaffe og kage. KDAK Classics medlemmer sørger for biler og benzin :-)

Tilmelding efter først til mølle princippet på www.bevaringsforeningen.dk
eller til Søren Damgaard Jensen på 21 39 53 05 – Gerne SMS med navn og antal deltagere.

 
Postadresse:
Ringkøbing Bevaringsforening
Markskellet 2
Ringkøbing 6950
Denmark

Add us to your address book

Frameld Bevaringsforeningens nyhedsmail
Opdater abonnementsoplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp