Copy


Nyhedsbrev

 - Juli 2020


Bevaringsforeningen har ikke afholdt arrangementer siden generalforsamlingen i februar. Coronaudbruddet satte en stopper for  større forsamlinger, men nu er vi på banen igen, og er blandt andet ved at planlægge den årlige veteranbiludflugt og en fornyet by- og kunstvandring til Henrik Haves udsmykning af den tidligere amtsgård. Kunstværkerne er blevet renoveret i løbet af foråret, og fremstår nu med det oprindelige udtryk, så denne gang bliver det en anderledes positiv oplevelse end forrige gang. Den ansvarlige konservator på opgaven, Sigrid Ninel Kledal, vil undervejs fortælle om det omfattende arbejde med de forsømte kunstværker, og tidligere kontorchef ved amtet, Erik Holm, vil fortælle om Henrik Have og kunstværkerne. Datoen er ikke lagt endeligt fast, men vil fremgå af et kommende nyhedsbrev.
 

Kontingent

Det er efterhånden et stykke tid siden siden, kontingentet skulle være betalt, men desværre er der stadig medlemmer, der ikke har fået det gjort, så kig lige efter, om der ligger et gulnet indbetalingskort på skrivebordet :-)

- Og tilmeld det gerne til betalingsservice, så betalingen sker automatisk fremover.
 


Veteranbiler og bygningskultur

- Medlemsudflugt lørdag den 15. august


Traditionen tro er Kongelig Dansk Automobil Klub Classic og Ringkøbing Bevaringsforening gået sammen om en medlemsudflugt, hvor vi kører ud og ser på historiske bygninger og kulturmiljøer i veteranbiler.

Programmet for dagen er ikke endeligt planlagt, og tilmelding vil fremgå af et senere nyhedsbrev, men sæt kryds i kalenderen!
 
Postadresse:
Ringkøbing Bevaringsforening
Markskellet 2
Ringkøbing 6950
Denmark

Add us to your address book

Frameld Bevaringsforeningens nyhedsmail
Opdater abonnementsoplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp