Copy

Se nyhedsmailen i din browser

Indkaldelse til generalforsamling 2018

 

 

Tirsdag den 20. februar kl. 19.00 på Dommerkontoret, Kongevejen 10, Ringkøbing. 


Aftenen starter med oplæg og debat om helhedsplanen for Ringkøbing, hvorefter der bliver en kort pause inden selve generalforsamlingen og uddelingen af bevaringsprisen.

Generalforsamling har følgende dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Beretning
3. Godkendelse af årsregnskabet
4. Fastsættelse af kontingent
5. Behandling af indkomne forslag
6. Valg af bestyrelsesmedlemmer
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Forslag, der af medlemmerne ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde 14 dage før generalforsamlingen.

I forlængelse af generalforsamlingen uddeles bevaringsprisen for 2017.


Oplæg og debat om helhedsplanen for Ringkøbing


Som optakt til generalforsamling og prisuddeling bliver der holdt et oplæg om helhedsplanen for Ringkøbing med afsæt i Ringkøbings særlige identitet – den bevaringsværdige bymidte v/ arkitekt Camilla Riser Myrvig, Land, By og Kultur, Planlægning, Ringkøbing-Skjern Kommune, og arkitekt Lene Gundahl Sørensen, Arkitema (det arkitektfirma fra Aarhus, der har hjulpet kommunen med at lave helhedsplanen for Ringkøbing).

Efter oplægget er der mulighed for spørgsmål og kommentarer, og derefter bliver der en kort pause med sandwich, øl og vand inden selve generalforsamlingen.

Med venlig hilsen og på gensyn
bestyrelsen

Læs mere på www.bevaringsforeningen.dk
 


Bevaringsprisen for 2017


Igen i år beder Bevaringsforeningens bestyrelse om hjælp til at finde kandidater til Bevaringsprisen. Bestyrelsen vil så gennemgå de udpegede bygninger og finde årets prismodtagere.

Bevaringsprisen har allerede været omtalt i Dagbladet og på vores hjemmeside, og deadline er mandag den 29. januar, men det kan stadig nås!
 
Der uddeles en pris til en bygning i Ringkøbing By og en i den øvrige del af den gamle Ringkøbing Kommune. I byen skal bevaringsarbejdet være afsluttet i 2017, mens det på landet godt må være et arbejde, der har stået på over en længere periode eller løbende bevaringsarbejde.
 
For begge priser gælder det, at de er en påskønnelse for godt bevaringsarbejde, og det kan være restaurering, tilbageføring eller vedligeholdelse. Rammerne er vide, men det gælder om at finde de bygninger, der fortjener Bevaringsforeningens bevågenhed og dette årlige skulderklap.
 
Det kniber altid med kandidater uden for Ringkøbing By, så vær især opmærksom på de mange smukke gamle og velholdte bygninger i landsbyer og på landet. Derfor opfordrer vi i bestyrelsen alle til at se sig omkring der, hvor de bor, og sende forslag til Bevaringsprisen for 2017.
 
Ring eller sms til næstformanden på 21 39 53 05, send en mail eller stem via hjemmesiden. Forslagene skal være bestyrelsen i hænde senest mandag den 29. januar 2018. Der må gerne foreslås flere bygninger - alle forslag er meget velkomne. Vi skal have bygningens adresse, ejerens navn, en kort begrundelse samt indsenderens navn og adresse. Blandt indsenderne trækkes der lod om to flasker vin.

Læs mere på www.bevaringsforeningen.dk
 

Nyhedsmails


Vi sender nyhedsmails via MailChimp. Denne mail er sendt ud til alle på vores mailliste, og hvis du ikke ønsker at modtage nyheder fra Bevaringsforeningen fremover, kan du framelde dig via linket herunder, hvor du også kan rette dine abonnementsoplysninger.
 
Postadresse:
Ringkøbing Bevaringsforening
Markskellet 2
Ringkøbing 6950
Denmark

Add us to your address book

Frameld Bevaringsforeningens nyhedsmail
Opdater abonnementsoplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp