Copy

Borgmesterkandidater og bygningsbevaring

- Cafémøde med Hans Østergaard og Søren Elbæk


Hvad mener de to borgmesterkandidater, Hans Østergaard fra Venstre og Søren Elbæk fra Socialdemokratiet, om bevaringsarbejdet i Ringkøbing? Det får Bevaringsforeningens medlemmer lejlighed til at tale med de to kandidater om, når vi inviterer til cafémøde på Generator. Det er ikke et valgmøde, men en mulighed for debat og gensidig drøftelse af emnet i en forhåbentlig hyggelig og fordragelig stemning over en kop kaffe og et stykke kage før valgfeberen sætter ind. Der er begrænsede pladser og derfor tilmelding:

Arrangementet er på Generator tirsdag den 30 maj klokken 19.00.
Entre kr. 50/- inkluderer kaffe og kage.
Tilmelding på hjemmesiden eller telefon 2926 8982 (Lars Hansson)

Veteranbiler og bygningskultur

- Udflugt med KDAK Classic


Kgl. Dansk Automobil Klub Classic og Bevaringsforeningen har efterhånden tradition for en fælles sommerudflugt, og i år bliver det lørdag den 24. juni, vi kører ud og ser på gamle bygninger i veteranbiler. KDAK Classic møder som sædvanligt op med velpudsede biler og chauffører, og der bliver plads til ca. 20 passagerer fra Bevaringsforeningen.

Turen er ikke endeligt planlagt endnu, men sæt kryds i kalenderen og hold øje med de nærmere detaljer i et kommende nyhedsbrev.

Foreningsarbejdet

- Konstituering og bestyrelsesopgaver


Efter generalforsamlingen i februar har bestyrelsen konstitueret sig og ser nu sådan ud:

Lars Hansson - formand
Søren Damgaard Jensen - næstformand
Else Chemnitz - sekretær
Jens Aarup Jensen - referent
Ditlev Palm
Søren Ole Madsen
Ulrik Bitterhoff

I de to første måneder har vi afholdt to bestyrelsesmøder, skrevet adskillige høringssvar og deltaget i møder med ansøgere, holdt møde med udvalgsformand og forvaltning, afholdt fælles arrangement med Ringkøbing Handelsforening og arbejdet videre med bestræbelserne på at sikre Henrik Haves kunst ved de tidligere amtsbygninger, men årets mest spændende spørgsmål bliver nok det kommende byråds - og specielt den kommende borgmesters - holdning til bevaringsarbejdet i Ringkøbing. Der er efterhånden skabt et godt samarbejde med kommunen, og det ser vi frem til at arbejde videreføre og udbygge i den nye byrådsperiode.
 
Postadresse:
Ringkøbing Bevaringsforening
Markskellet 2
Ringkøbing 6950
Denmark

Add us to your address book

Frameld Bevaringsforeningens nyhedsmail
Opdater abonnementsoplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp