Copy


Dr. Hauschka Kozmetikus Képzés

„Az érintés művészete”

 
A képzés során megtanulhatják azokat a lágy, finom érintéseket, melyek figyelembe veszik az ember határait, és mégis nagyon mély hatást gyakorolnak a teljes emberre. A Dr. Hauschka kozmetikai kezelés megteremti a fizikai-lelki-szellemi regeneráció feltételeit. A Dr. Hauschka kozmetikumokban 100%-ban a tiszta, élő természet jelenik meg, ami a ritmusainkat támogatva segíti emberi létezésünket.

Elisabeth Sigmund, az 1960-as években hosszas kutatási munka eredményeként megalkotta a Dr. Hauschka bőrápoló termékek családját, mellőzve minden szintetikus illatanyagot, tartósítószert, egyéb nem természetes összetevőt, valamint megalapozta a kozmetikai kezelés egyedi koncepcióját, amely vendégeink visszajelzései alapján azóta is folyamatosan bizonyítja hatékonyságát, egészségmegőrző erejét.

 

A test-lélek-szellem hármasságát megszólító kezelés finom meleg lábfürdővel kezdődik. Ez az egyik különlegessége a Dr. Hauschka kezeléseknek, a másik a finom, tudatos érintésekkel és természetes anyagokból készült ecsetekkel végzett nyirokstimuláció. A leheletvékony nyirokhajszálerek rendkívül fontosak az anyagcsere végtermékek és a felesleges szövetközi folyadék elszállításában. Ha ezeket az ereket finom simításokkal és ecsettel történő érintésekkel megfelelő módon stimuláljuk, ellazulnak és a bennük lévő folyadék újra szabadon áramlik, oxigén és tápanyag jut a sejtekbe. Mindez serkenti a bőr és az egész szervezet öntisztító folyamatait, melynek hatására javul az aktuális bőrállapot, segíti a vendég ellazulását, aktiválja és egyensúlyba hozza a bőrfunkciókat. A végeredmény a vendégünk általános jó közérzete, ragyogó megjelenése, kiegyensúlyozott lelkiállapota.
A hamarosan induló arckezelés képzés során a résztvevők a következő kezeléseket tanulják meg:
  • Klasszikus kezelés
  • Lazító kezelés
  • Revitalizáló kezelés
  • Tisztító kezelés
  • Különleges kezelés gyulladt bőrre (tiniknek is ajánlott)
  • Egy órás bemutató kezelés

Kezeléseinket kizárólag végzett Dr. Hauschka kozmetikus végezheti, aki a képzés során elsajátítja a termékek összetevőit, bőrre gyakorolt hatásukat, ismeretet szerez a kezelési koncepció hátteréről, elveiről, lépéseiről.
Képzéseink az egész világon érvényes koncepció alapján 4+1+3 naposak.

 
Helyszín: a NATURA-SOPHIA Kft. székhelye:
1195 Budapest, Jókai utca 32. fszt. 2.

Képzésvezető: Baráthné Keresztes Beatrix,
hivatalos Dr. Hauschka képzésvezető

Első rész:
2019. szeptember 30.-október 3. (4 egész nap)
(jelentkezési határidő 2019. szeptember 1.)
Második rész:
2019. november 4-én egynapos találkozó
Harmadik rész:
2019.november 25-27.  (3 egész nap)      

A képzési díj, számlaképes jelentkezőknek összesen a 8 nap 151 00 Ft + ÁFA (bruttó 191 770 Ft)
 Szállás: egyénileg kell megoldást találni. Szálláskeresésben igény szerint tudunk segíteni.


A klasszikus Dr. Hauschka kezeléshez használatos termékeket legkésőbb a képzés első napján szükséges megvásárolni, aminek csomagára:
- 15% egyszeri engedménnyel – 114 151 Ft (bruttó).

A képzési díj jelentkezési határidőig (szeptember 1.) történő teljes összegű befizetésével érvényes a jelentkezés, amit bankszámlára kérünk utalni:     
Natura-Sophia Kft.
K&H Bank HU18 1040 4027 5052 6770 8874 1002

A Dr. Hauschka kozmetikus képzés díja tartalmazza a tanfolyam díján felül a képzésen kiadott mappák, írásos anyagok, a képzésen felhasznált kozmetikai anyagok és frissítők költségeit.

További részletek:
Annak érdekében, hogy a tanfolyamot meg tudjuk tartani, kérjük, hogy jelentkezését a megadott határidőn belül juttassa el hozzánk. Tanfolyamot csak akkor indítunk, ha minimálisan négy (4) jelentkező van, ugyanakkor a maximum létszám hat (6) fő, ezért kérjük, minél előbb jelezze, ha kéri részletesebb tájékoztatónkat és jelentkezni szeretne.
Amennyiben a jelentkező a képzésen elfogadható indoklás nélkül mégsem venne részt, úgy a befizetett összeg 30 %-a az előkészítés költségeit fedezi, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
Indokolt esetben (pl. betegség, vis major) a befizetett képzési díj teljes összegét egy későbbi képzésre átírjuk, vagy visszafizetjük. A képzésről való elmaradásról szóló igazolást írásban, hivatalos igazolással alátámasztva, a képzés első napjától számított 10 munkanapon belül benyújtva fogadjuk el.

 
A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező a Natura-Sophia Kft-hez eljuttassa a következőket:
  • A kozmetikus végzettséget igazoló bizonyítvány másolata
  • A vállalkozói tevékenységet igazoló dokumentumok másolata adószámmal
  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Képzési díj befizetését igazoló dokumentum másolata

Amennyiben a minimális négy jelentkező hiányzik a tanfolyamhoz, fenntartjuk a jogot, hogy a képzés megtartásától eltekintsünk. Ez esetben, illetve ha bármilyen egyéb oknál fogva a Natura-Sophia Kft. hibájából nem kerülne megtartásra a tanfolyam, a teljes befizetett jelentkezési összeget visszafizetjük.
A képzésre való jelentkezéseket a befizetett részvételi díj beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Kérje részletes tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot emailben:info@drhauschka.hu vagy telefonon: +36-70-941-28-09
 

Szeretettel várjuk Önt a Dr. Hauschka
kozmetikusok csapatába!
 
100%-osan tanúsított natúr-, illetve biokozmetikum, amely elnyerte a nemzetközi NATRUE bizottság által felügyelt valódi natúrkozmetikum minősítést.
A Dr. Hauschka termékek gyógynövénykivonatok és természetes ásványi színezők kompozíciójából készülnek. Nem tartalmaznak semmilyen szintetikus illatanyagot, tartósítószert, vagy egyéb összetevőt.
Miért kaptam ezt a levelet?
 Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek a(z) << Test Email Address >> címre,
 mert feliratkozott a www.drhauschka.hu vagy a hauschka.hu weboldalon
 és ezáltal beleegyezett, hogy informáljuk híreinkről és újdonságainkról.
 Az adatok kezelője a NATURA-SOPHIA Kft., az adatvédelmi nyilatkozata itt olvasható.
     Leiratkozás    Adataim frissítése

 NATURA-SOPHIA Kft. · 1195 Budapest Jókai utca 32. fszt. 2.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NATURA-SOPHIA Kft. · Jókai utca 32. · Budapest, HU 1195 · Hungary