Copy

Csatlakozzon Ön is a Dr. Hauschka kozmetikusok csapatához!


 

Dr. Hauschka Kozmetikus Képzés
„Az érintés művészete”

A Dr. Hauschka kozmetikai kezelés az emberi kéz érintését és egy különleges módszer alapján, a nyirokstimuláló (természetes anyagból készült) ecset finomságát használja. A kozmetikai eljárásban használt termékek 100%-ban természetesek, nem tartalmaznak semmilyen szintetikus illatanyagot, tartósítószert, egyéb összetevőt.
 
A kezelés a természet és az ember belső ritmusának harmóniáját holisztikus szemléletben erősíti.


Elisabeth Sigmund hosszas kutatási munka eredményeként megalapozta a bőrápoló termékek családját és a kozmetikai kezelés egyedi koncepcióját az 1960-as években, ami azóta folyamatosan bizonyítja hatékonyságát és egészségmegőrző erejét.
A nyirokstimuláció a Dr. Hauschka kezelés szíve, ami az egész testben felerősíti a folyadékáramlást és ez által serkenti az öntisztulási folyamatokat.
A leheletvékony nyirokhajszálerek rendkívül fontosak az anyagcsere-termékek és a felesleges szövetközi folyadék elszállításában. Ha ezeket az ereket finom simításokkal és ecsettel történő érintésekkel stimuláljuk, ellazulnak és a bennük lévő folyadék újra szabadon áramlik, oxigén és tápanyag jut a sejtekbe, és a szövet megtisztul a salakanyagoktól. Mindez serkenti a bőr és az egész szervezet öntisztító folyamatait.


A test szöveteivel való hatékony kapcsolat kialakítása egy művészet, ami jó közérzetet és egészséget közvetít, ha helyesen teszik. Ezért kizárólag képzett Dr. Hauschka kozmetikusok végezhetik a kezeléseinket. Ők ismerik a termékek főbb összetevőit, tudják azok hogyan hatnak a szervezetre, így képesek az adott bőrállapotnak megfelelő termékeket használni. A Dr. Hauschka kezelések célja az, hogy a vendég ellazuljon, aktiválja és egyensúlyba hozza a bőrfunkciókat és ezáltal egy általános jó közérzetet, ragyogó megjelenést adjon.
 
A kozmetikus tanfolyamot Hollósi Emőke képzésvezető fogja tartani. A Dr. Hauschka kozmetikai képzés, az egész világon azonos irányelvek alapján 4+3 napos időbeosztásban zajlik.
Megújult a teljes smink palettánk!
Minden egyes nő különleges; a jelleme, a mosolya, az élete.
A legújabb Dr. Hauschka smink termékeinkkel
támogatjuk ezeket a különlegességeket.
A Dr. Hauschka Smink termékek természetes ásványi színezők és gyógynövénykivonatok kompozíciójából készülnek. Elnyerték a nemzetközi NATRUE bizottság valódi natúrkozmetikum minősítését. Nem tartalmaznak semmilyen szintetikus illatanyagot, tartósítószert, egyéb összetevőt
 
Kozmetikusaink és az érdeklődők megismerhetik az új smink palettát és azok használatát.

  
A természetből az embernek
 
Időpont, helyszín és díj:

Natura-Sophia Kft. székhelyén
1195 Budapest, Jókai utca 32. F/2.

Első rész:
2018. április 9-12.  (4 egész nap)

Második rész:
2018. június 11-13.  (3 nap)        

Képzési díj összesen, a két részre (6.5 nap) 78 000 Ft + ÁFA (99 060 Ft bruttó)
 
A klasszikus Dr. Hauschka kezeléshez használatos termékeket legkésőbb a képzés első napján kell megvásárolni, aminek csomagára 15% engedménnyel – 101 549 Ft (bruttó).
Szállás: egyéni megoldást kell mindenkinek keresnie
 
A Dr. Hauschka kozmetikai képzés díja tartalmazza a tanfolyam díján felül a képzésen kiadott mappák, írásos anyagok, a képzésen felhasznált kozmetikai anyagok és frissítők költségét.
A képzési díjat a jelentkezési határidőig (március 14.) kell teljes összegben befizetni! - átutalással a következő bankszámlára:     
Natura-Sophia Kft.
K&H Bank HU18 1040 4027 5052 6770 8874 1002
További részletek:

Indokolt esetben (pl. betegség, vis major) a befizetett képzési díj teljes összegét egy későbbi képzésre átírjuk, vagy visszafizetjük. A képzésről való elmaradásról szóló igazolást írásban, hivatalos igazolással alátámasztva, a képzés első napjától számított 10 munkanapon belül benyújtva fogadjuk el.
Amennyiben a jelentkező a képzésen elfogadható indoklás nélkül mégsem venne részt, úgy a befizetett összeg 30%-a az előkészítés költségeit fedezi, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
 
ezért kérjük, minél előbb jelezze, ha kéri részletesebb tájékoztatónkat és jelentkezni szeretne. maximum létszám nyolc (8) főAnnak érdekében, hogy a tanfolyamot meg tudjuk szervezni, kérjük, hogy jelentkezését a megadott határidőn belül juttassa el hozzánk. Tanfolyamot csak akkor indítunk, ha minimálisan négy (4) jelentkező van, ugyanakkor a
  • A kozmetikus végzettséget igazoló bizonyítvány másolata
  • A vállalkozói tevékenységet igazoló dokumentumok másolata adószámmal
  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Képzési díj befizetését igazoló dokumentum másolata

A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező a Natura-Sophia Kft-hez eljuttassa a következőket:
Amennyiben a minimális négy jelentkező hiányzik a Budapesti tanfolyamhoz, fenntartjuk a jogot, hogy a képzés megtartásától eltekintsünk. Ez esetben, illetve ha bármilyen egyéb oknál fogva a Natura-Sophia Kft. hibájából nem kerülne megtartásra a tanfolyam, a teljes befizetett jelentkezési összeget visszafizetjük.
 
A képzésre való jelentkezéseket a befizetett részvételi díj beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!
Kérje részletes tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot emailben:info@drhauschka.hu vagy telefonon: +36-70-941-28-09
 
Szeretettel várjuk Önt a Dr. Hauschka kozmetikusok csapatába!
Kövessen bennünket a social media felületein!
Google Plus
YouTube
Email
Website
Pinterest
Twitter
Instagram
A Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, NATRUE minősítéssel. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak. 
Miért kaptam ezt a levelet?
 Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek a(z) << Test Email Address >> címre,
 mert feliratkozott a www.drhauschka.hu vagy a hauschka.hu weboldalon
 és ezáltal beleegyezett, hogy informáljuk híreinkről és újdonságainkról.
 Az adatok kezelője a NATURA-SOPHIA Kft.
 A NATURA-SOPHIA Kft. adatkezelési engedélyének nyilvántartási száma: NAIH-80196/2014
     Leiratkozás    Adataim frissítése

 NATURA-SOPHIA Kft. · Bláthy Ottó utca 41 · Budapest, HU 1089 · Hungary


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NATURA-SOPHIA Kft. · Jókai utca 32. · Budapest, HU 1195 · Hungary