Copy

Kedves Olvasónk!
A Dr. Hauschka bemutatja:

Három lány és három kérdés
A hármasság alapjaiban határozza meg az életünket, például: anya-apa-gyerek; test-lélek-szellem; gazdaság-kultúra-jog. Ha a polaritás irányából indulunk ki, ott is a hármassághoz juthatunk el, az egyensúlyi állapotot megtalálva. A pillanatnyi egyensúly aztán újra kibillen valamilyen irányba és a ritmus tovább folytatódik.
 
Mi a szépség?
A valódi szépség nem kivételes adottság, hanem állapot, ami mindenkiből előhívható. A harmónia állapota, a belső szépség és egészség megnyilvánulása, kisugárzása. Valódisága úgy ismerhető fel, hogy nem lehet algoritmussal leírni vagy megjeleníteni. Egyedi, nem írható le típussal és nincs az az érzése az embernek, ha egyet látott, mindet látta.

 
Mi a közös a lányokban?
A bemutatkozó három lányban közös, hogy mindhárman megélték a Dr. Hauschka kozmetikumok és kezelések által nyújtott támogatást a belső harmónia megteremtésében, és vállalták, hogy közvetítik ezt a tapasztalatot.
Közös az is, hogy mindhárman a waldorf pedagógia légkörében nevelkedtek, ami segítette őket abban, hogy gondolataik, érzéseik és cselekedeteik olyan rendezettséget mutassanak, amely az őket körülvevő világra is inspiráló hatással van. Erőt és nyugalmat sugároznak, ami vonzza az embereket.

 
Hogyan találkozik a Dr. Hauschka és a három lány sorsa?
A Waldorf nevelésművészet és a Dr. Hauschka szépség kinyilatkoztatásának művészete azonos forrásból táplálkozik, az antropozófiából. Antropo – mint ember és sophia - mint bölcsesség magyarázza az antropozófia szó jelentését.
A végtelen emberbölcsesség művészete.
A Dr. Hauschka bemutatja - Három lány fotózása werkfilm
Reggel még esett az eső és bizonytalan volt a délutánra tervezett fotózás sikere. Dél körül kisütött a nap, és amíg erősen sütött, nagyon kellemes volt az idő. Később már hűvös lett és a lányoknak nehéz volt úgy a kamerába mosolyogni, hogy ne látszódjon az, hogy fáznak...

 

Dr. Hauschka
100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumok. Hatékony szolgálatában az Ön bőrének és a Mi bolygónknak - több mint 50 éve.

Natúr. Sajátos. Hatékony.

Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Miért kaptam ezt a levelet?
 Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek a(z) <<Email Address>> címre,
 mert feliratkozott a www.drhauschka.hu vagy a naturasophia.hu weboldalon
 és ezáltal beleegyezett, hogy informáljuk híreinkről és újdonságainkról.
 Az adatok kezelője a NATURA-SOPHIA Kft.
     Leiratkozás    Adataim frissítése

 NATURA-SOPHIA Kft. · Jókai utca 32 · Budapest, HU 1195 · Hungary