Copy

Ismerkedjen meg a Dr. Hauschka MED család legújabb tagjával, a
MED Jeges kristályvirág kézkrémmel!

Alapvető bőrápolás.

Kézápolás, amely figyelembe veszi a különleges igényeket


A természet műremeke – Az Ön kezei


A kezek igazi multitalentumok: tapintanak, megfognak, kommunikálnak. A kezek egyszerre kifinomultak és erősek – és nap mint nap szolgálják Önt. Ezért különösen fontos a külső hatásokkal szembeni hatékony lehatárolás: a bőr erős és
egészséges határ-tartó funkciója.


Nagyon száraz bőr és viszketés esetén ez a védőfunkció meggyengül. A külső hatások könnyebben bejutnak a kezek bőrébe, amely szárazzá, sprőddé és repedezetté válik. A MED professzionális ápolás új tagja, a Jeges kristályvirág kézkrém igazoltan erősíti a bőr zsír-nedvesség egyensúlyát, és támogatja
önszabályozását.

 
Jeges kristályvirág kézkrém
 

Védelmet nyújtó alapvető bőrápolás, erősíti a nagyon száraz bőrt, viszketés esetén is. A jeges kristályvirág préselt, a vízháztartást aktivizáló levét tartalmazó összetétel érezhetően enyhíti a bőrszárazságot, csökkenti a feszülő érzést és megelőzi a viszketési ingert. A kéz durva bőre ismét puha és rugalmas érzetűvé válik. Az értékes növényi vajak és viaszok bevonják a bőrt, erősítve ezzel annak védő és határ-tartó funkcióját. A gazdag textúra beivódik a bőrbe, így tartós védelmet nyújt számára. A szándékosan illatanyagmentes Jeges kristályvirág kézkrém kisgyermekeknél is használható.


Holisztikus megközelítés alapján

A Dr. Hauschka MED professzionális ápolást kifejezetten nagyon száraz és viszketésre hajlamos bőrrel élő emberek számára dolgozták ki, és maguk az érintettek tesztelték. A vizsgálatok eredménye: minden készítmény rendkívül hatékony és nagyon jól tolerálható.

 

A jeges kristályvirág ideális példakép a száraz bőr számára

A rendkívül jól alkalmazkodó jeges kristályvirág (Mesembryanthemum crystallinum), amely remekül meg tudja kötni a nedvességet, példaképül szolgál a bőr számára. A jeges kristályvirág nedvességet megkötő anyagai arra ösztönzik a bőrt, hogy önállóan is megőrizze a víztartalmát. Segítenek a bőrnek abban, hogy megvédje magát a kedvezőtlen külső körülményekkel szemben.

A természetes vízvisszatartó erők az egészséges bőrhöz hasonlóan működnek

Annak érdekében, hogy hazájának, Dél-Afrikának a szélsőséges éghajlati körülményei között fennmaradjon, a jeges kristályvirág a száraz időszakokra vizet tárol a lédús, húsos leveleiben. Ehhez nedvességet von ki a környezetéből, és vízvisszatartó erőkkel köti meg azt, hasonló módon ahhoz, ahogyan az egészséges bőr teszi.

A jeges kristályvirág erejének megfejtése

Receptúráink a Dr. Hauschka MED alapvető és intenzív bőrápolásához a jeges kristályvirág intenzív hidratáló erejét használják ki. Tudományos vizsgálatok igazolják: A bőr tartósan hidratáltabbá válik.
100%-osan tanúsított natúr- és biokozmetikum.
Elnyerte a nemzetközi NATRUE bizottság által felügyelt valódi naturkozmetikum minősítést.

A Dr. Hauschka gyártója a receptúráiban a legjobb minőségű természetes anyagokat és gyógynövényeket használja. A termékek nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, mikro méretű műanyagokat, szilikont, PEG-t és ásványi kőolajat.

Ezt a különleges minőséget már 1967 óta biztosítja.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NATURA-SOPHIA Kft. · Jókai utca 32. · Budapest, HU 1195 · Hungary