Copy


Kedvezményes áron kapható a Regeneráló kézápoló balzsam a készlet erejéig.
 
A Dr. Hauschka Regeneráló kézápoló balzsam selymesen sima tapintású bőrrel ajándékozza meg Önt, és hatékony védelmet nyújt a környezet hatásaival szemben – közvetlenül és hosszan tartó módon. A tápanyagokban gazdag olíva- és avokádóolajat, valamint puha kakaóvajat tartalmazó összetétel támogatja a bőr rugalmasságát. A vörös heréből, mályvalevélből és birsmagból készült gyógynövénykivonatok emellett elősegítik a vízháztartási folyamatok aktivizálását. A bőr ellenálló képessége megnő, a csuklótól egészen az ujjak hegyéig és rendszeres használattól megújulási képessége is fokozódik.
 

A Regeneráló kézápoló balzsam használható kézpakolásként is.

Gyengéd simító mozdulatokkal oszlasson el dupla adag balzsamot mindkét kézen, a tenyértől a kézháton át egészen a csuklóig. Ezt követően takarja törölközőbe kezét, és pihentesse öt-nyolc percig a jótékony hatású melegben – ez optimális körülményeket biztosít ahhoz, hogy a krém hatékony összetétele különösen intenzíven fejthesse ki hatását.
 
Limitált mennyiségben, lejáratának közelsége miatt (2019.december) 30%-os árengedménnyel kínáljuk a készlet erejéig!

A Dr. Hauschka Regeneráló kézápoló balzsam kisimító hatású feszesítő intenzív ápolása az érett bőrnek. A tápanyagokban gazdag kompozíciók támogatják a bőrt nedvességtartalma megőrzésében és hosszantartó selymes bőrt biztosítanak. A készítmény a bőr feszességének érzését nyújtja, finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja a bőrt.
Dr. Hauschka Regeneráló kézápoló balzsam


Regeneráló termékeink is követik a Dr. Hauschka ápolás hármas felépítését: tisztítás, erősítés és ápolás. Míg a tisztításhoz az alapkészítmények közül választunk (Mélytisztító vagy Tisztító tej), az erősítéshez és ápoláshoz speciálisan az érett bőr igényeire hangolt készítményeket fejlesztettünk ki. Erősítéshez két kúra is rendelkezésre áll: az Intenzív kúra érett bőrre és az Intenzív kúra változó korban, melyek gyógynövény kivonatokat, természetes sóvizet, ritmizált drágaköveket és fémeket tartalmaznak.
Fedezze fel az egyébként csak ékszerként, kívül viselt drágakövek – a kék turmalin vagy a borostyán – vitalizáló erejét!
 

Amennyiben egy kis kényeztetésre vágyik, ismerje meg a
Dr. Hauschka feszesítő kezelést!

 

Újra kapható Virágzó hangulat Kézkrém díszcsomagolásban!
 


Virágzó hangulat Kézkrém

A Kézkrém nap, mint nap kényezteti és ápolja kezét. A gyorsan beszívódó készítmény alkotórészei, a vitalizáló hatású elevenszülő, az értékes növényi olajok és a zilizgyökér szabályozzák a bőr vízháztartását.

Még az érdes és igénybe vett kéz bőre is visszanyeri puhaságát és rugalmasságát.

Vitalizálja a bőrt, szabályozza az epidermisz nedvesség- és zsírtartalmát, serkenti a bőr életfolyamatait, vérellátását. Érzékeny, sérült bőr esetén: ekcémára való hajlamnál nyugtat, segíti a gyógyulást.

 
100%-osan tanúsított natúr-, illetve biokozmetikum, amely elnyerte a nemzetközi NATRUE bizottság által felügyelt valódi natúrkozmetikum minősítést.
A Dr. Hauschka termékek gyógynövénykivonatok és természetes ásványi színezők kompozíciójából készülnek. Nem tartalmaznak semmilyen szintetikus illatanyagot, tartósítószert, vagy egyéb összetevőt.
Miért kaptam ezt a levelet?
 Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek a(z) << Test Email Address >> címre,
 mert feliratkozott a www.drhauschka.hu vagy a hauschka.hu weboldalon
 és ezáltal beleegyezett, hogy informáljuk híreinkről és újdonságainkról.
 Az adatok kezelője a NATURA-SOPHIA Kft., az adatvédelmi nyilatkozata itt olvasható.
     Leiratkozás    Adataim frissítése

 NATURA-SOPHIA Kft. · 1195 Budapest Jókai utca 32. fszt. 2.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NATURA-SOPHIA Kft. · Jókai utca 32. · Budapest, HU 1195 · Hungary