Copy

Kedves Olvasónk!
A Dr. Hauschka bemutatja:

Egy lány - három érintés - végtelen harmónia
Hangának hívnak. Törődés, gondoskodás, figyelem. Ezt kapom én a Dr. Hauschka kezeléstől. Ahol az ember biztonságban, szeretetben érezheti magát. Tökéletes harmóniába hozza a testet a lélekkel, ennek köszönhetően teljes feltöltődést eredményez. Számomra a Dr. Hauschka kezelések, és termékek azt a megnyugtató érzést hordozzák magukban, hogy minden, és mindenki a helyén van, s a természettel összhangot alkot. Megteremti a belső szépséget, az elfogadást.
 
Dr. Hauschka Kozmetika Kultúra - Áramlások
A finom érintések és a kéz lélegző mozdulatainak hatására az egész test életre kel. Az áramló hullámzás a nyugalomban lévő test belső erejét szólítja meg. A Dr. Hauschka kezelések bármelyikéről elmondható, hogy hatására újjászületve, megerősödve leszel képes szembenézni a hétköznapi élet kihívásaival.
 
Dr. Hauschka Kozmetika Kultúra - Ellazulás
Az ellazulás, az önátadás, lehetőséget ad számunkra, hogy a bennünk lévő feszültség elengedésével, utat engedjünk a belső forrásunkból feltörő megújító energiáknak. A Dr. Hauschka kezelések alkalmával ezt a biztonságot adó, meleg légkört tapasztalhatod meg, mely lehetővé teszi számodra ennek az állapotnak az átélését. A kozmetikus személyre szabott, gondoskodó figyelmével képes azt nyújtani számodra, amire a testednek éppen szüksége van. 
 
Itt olvashatsz többet a Dr. Hauschka kezelésekről
Dr Hauschka Kozmetika Kultúra - Simítások
Az érintés két ember találkozásának a legbensőségesebb módja. Hiszen a bőr érintésével nem csak a testtel kerülünk kapcsolatba, hanem a másik ember belső világával is. Átadni magad az érintésnek nagy fokú bizalmat igényel. Amit cserébe kaphatsz, az elfogadás, a "minden jól van úgy, ahogyan van" érzése lehet. Az egészséges önbizalmad és önelfogadásod hozzásegít a hétköznapi élet természetesen könnyed megéléséhez; mikor a kihívásokra nem feladatként, hanem lehetőségként leszel képes tekinteni.
 
Nézd meg a hozzád legközelebbi Dr. Hauschka kozmetikus hol található! KLIKK - IDE!

Dr. Hauschka
100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumok. Hatékony szolgálatában az Ön bőrének és a Mi bolygónknak - több mint 50 éve.

Natúr. Sajátos. Hatékony.

Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Miért kaptam ezt a levelet?
 Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek a(z) <<Email Address>> címre,
 mert feliratkozott a www.drhauschka.hu vagy a naturasophia.hu weboldalon
 és ezáltal beleegyezett, hogy informáljuk híreinkről és újdonságainkról.
 Az adatok kezelője a NATURA-SOPHIA Kft.
     Leiratkozás    Adataim frissítése

 NATURA-SOPHIA Kft. · Jókai utca 32 · Budapest, HU 1195 · Hungary