Copy
Zullen we samen proosten op een energievol, nieuw jaar? Je bent van harte welkom, op 11 januari a.s.voor een goed verhaal en een gezellig glas. 

De derde verlossende brief van het RVO: Zuiderlicht krijgt ook SDE voor de realisatie van 150 extra panelen op de R.K. Begraafplaats.

Eerder al hebben we SDE toegezegd gekregen voor 1000 panelen op schooldaken. In het voorjaar realiseren we daarmee 1150 zonnepanelen op drie daken. Da's alvast een goed begin van het nieuwe jaar. 
Beste leden en vrienden van Zuiderlicht, 

Allereerst wensen we jullie een mooi begin van het nieuwe jaar. We hopen je snel weer te zien en als het aan ons ligt al volgende week, op 11 januari, in Huis van de Wijk Lydia. Voor een goed verhaal en een vrolijk glas. 

Misschien heb je je al aangemeld, misschien nog niet. Wie neem je mee? We hebben nog een paar plaatsen over en die zien we graag allemaal gevuld. 

Hoe de avond er ook al weer uit gaat zien? Marjan Minnesma zet voor ons nog eens de argumenten voor de energietransitie op een rij. En de oplossingen. Bouwe de Boer vertelt als bevlogen en geestige ambtenaar hoe ze het in Friesland aanpakken. En we vertellen je hoe Zuiderlicht er voor staat en welke plannen we hebben voor 2017.  Rest ons jullie een prachtig, zonnig en licht nieuw jaar te wensen!

Pauline, Ronald, Yolanda, Willemien, Frank, Marinus en Aukje
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus zeg het voort.
Breng mee wie je mee wil brengen en stuur deze uitnodiging gerust door. 

Stuur door