Copy
Het zou zo maar kunnen, dat Zuiderlicht in de prijzengelden valt. Met jouw hulp. Geef en stuur door! Onze dank is groot. 
ALV verplaatst

Als iedereen op vakantie is, koopt hij een windmolen... Maar uitgerekend op 10 november a.s. is hij het land uit. Zonder Frank Boon geen Zuiderlicht, toch?

Het is niet de enige reden waarom we de ALV verplaatsen. We hebben beloofd dat het echt leuk gaat worden en hebben een bijzondere gast uitgenodigd om dat waar te maken. En die heeft een volle agenda.

Kortom, binnenkort sturen we een nieuwe datum. Excuses, we maken het meer dan goed!

 

Zuiderlicht in de run voor DAM Prijs?


Niet Zuiderlicht, maar Paul de Ruiter Architects is uitgeroepen tot de meest duurzame onderneming van Amsterdam Zuid. Nu maakt het bureau kans om winnaar van heel Amsterdam te worden. De eer gaat dan zuiver en alleen naar de architecten. Het volledige prijzengeld van €4.000 naar... Zuiderlicht!

Wij voelen ons nu al een winnaar, wat de uitslag ook gaat worden. Wat een prachtig gebaar! We zijn geroerd en voelen ons vereerd. 

Maar eerlijk is eerlijk, het wordt natuurlijk nog veel mooier als Paul de Ruiter en zijn bureau de Damprijs ook écht gaan winnen. We roepen jullie daarom op om massaal en voor 30 oktober a.s. je stem uit te brengen. 


Waarom stemmen op Paul de Ruiter?
Natuurlijk kan Zuiderlicht het prijzengeld goed gebruiken voor het initiëren van nog veel meer duurzame energieprojecten. Maar er zijn meer redenen om de prijs aan Paul de Ruiter te gunnen. Al 22 jaar ontwerpt het bureau duurzame gebouwen. Slimme, innovatieve gebouwen die ons in meerdere opzichten energie geven. 

Voorbeelden in Amsterdam zijn het Bijlmer Parktheater, het energieneutrale 4e Gymnasium en 125 energieneutrale huurwoningen in Nieuw West. Deze gebouwen dragen bij aan een gezonde, sociale, toekomstbestendige en leefbare stad.

Lees ook: Stem op Paul de Ruiter voor de DAM Prijs

Hoe meer zielen... 
Vraag je relaties, collega's, vrienden en familie om ook te stemmen. We zijn je nu al dankbaar!