Copy
Als er problemen zijn met de weergave van dit bericht, klikt u hier om het in een webbrowser te bekijken.
gezondNU-nieuwsbrief | Week 17 - 2015
Dit doen vrouwen met een mooie huid
De 10 best bewaarde beautygeheimen
 
Waarom ziet haar huid er altijd zo mooi uit? Denk je dat wel eens? Wij ook. Lang niet iedereen is gezegend met een mooie huid die straalt en glanst. Of benen en buiken zonder putjes en striae. Wat is het geheim van vrouwen met een mooie huid? Wij verklappen de tien beste huidgeheimen.
Ken jij deze geheimen al? »
Super of niet super?
Met minder zout koken? NoSal.nl
Tip: Schone spons
 
Een vies schuursponsje spoelde ik altijd uit, om het daarna nog een paar weken te gebruiken (vies!). Of ik gooide de schuurspons al na twee dagen weg (zonde!). De oplossing: maak de spons heel nat en stop het twee tot vier minuten in de magnetron. De bacteriën worden gedood en de spons is weer klaar voor gebruik. – Laila

Heb jij ook een leuke tip? Deel hem op onze facebookpagina »
 
Als deo niet meer helpt
Wat als je overmatig transpireert?
 
Kletsnatte handen, klotsende oksels, soppende voeten. Mensen die overmatig transpireren, lossen hun probleem niet op met deo spuiten of schone sokken aantrekken. Zeldzaam? Nee, meer dan vijfhonderdduizend Nederlanders hebben last van overmatig zweten. Gelukkig zijn er wel andere oplossingen.
Stop overmatige transpiratie »
Rood = goede seks
Dit doen kleuren voor je gezondheid
 
Apparatuur is vaak zwart, vergeet-mij-nietjes zijn blauw en een sinaasappel oranje. Alles heeft een kleur, maar hebben die kleuren ook betekenis? Wat doen ze bijvoorbeeld met je geluksniveau? En je gezondheid? Wij leggen uit hoe je met een simpele kleurtwist je geluksniveau én gezondheid een boost geeft.
Heb jij goede kleuren in huis? »
Sport die snacks eraf!
60 minuten bewegen na chocolade
 
Lekker op de bank met chocolade, chips, noten of alledrie tegelijk. Dat mag en iedereen doet het. Maar het is best goed te beseffen dat deze snacks ordinaire dikmakers zijn. Dat laat sportdiëtist Esther van Etten zien in dit artikel. Want dit moet je doen om de calorieën van een klein zakje chips te verbranden!
Hoelang moet je sporten? »
Smaakvolle recepten met minder zout, het kan!
Advertorial | NoSalt
 
Je vindt gezondheid belangrijk, probeert meer te bewegen, eet bewust minder vet en suiker.

Maar… let je ook op zout? »
Complicaties bij diabetes
Zelfs al doe je nog zo je best!
 
Diabetes heb je zelf in de hand, denken veel mensen. Helaas is dat niet zo! Diabetes kan veel schade aanrichten in je lichaam, zelfs al doe je nog zo goed je best. Zoals bij de 26-jarige Rosa, die al heel jong last kreeg van neuropathie (zenuwschade) en daardoor bijna niet kon lopen. Maar Rosa is een vechter; voor het eerst sinds jaren stond ze weer op een snowboard! Het verhaal van Rosa »
Win een L'Occitane verzorgingspakket
Puzzel en win!
 
Droog, rood en slap ... Heeft jouw lichaam dringend behoefte aan een frisse start? L'Occitane geeft je huid de boost die het verdient!

Maak de puzzel uit gezondNU 4 en win één van deze zes verzorgingspakketten!
Doe voor 28 april mee met de puzzel en win »
2 gratis toegangskaarten Veluwse Bron
Jaarabonnement gezondNU
 
Zit je te springen om meer energie? Wil jij lekker in je vel zitten? Wellnessresort de Veluwse Bron is de perfecte plaats om helemaal bij te tanken. Neem of geef nu een jaarabonnement op gezondNU en ontvang twee toegangskaarten voor de Veluwse Bron t.w.v. €  65,- cadeau.
Wie neem jij mee? »
Volkorenspaghetti met champignons, rucola en kaas
Recept van de week | ZTRDG
 
Gezond eten hoeft echt niet duur te zijn. Voor € 3,15 per persoon heb je deze lekkere pastaschotel. Extra verzadigend door de volkorenpasta! En: geschikt voor vegetariërs, want helemaal zonder vlees.
Zo lekker is ZTRDG »
Regelmatig overweldigd door de wereld?
Blog Maria Grijpma
 
Steeds vaker kom ik mensen tegen die na veel getob met het leven, er uiteindelijk achter komen dat ze hoogsensitief zijn. Gaat er bij jou een alarmbel af? Lees dan verder »
Malsovit VezelMuesli helpt bij stabielere glucosewaarden
Advertorial | Malsovit
 
Een supergezonde dag begint met Malsovit VezelMuesli. Aan Malsovit VezelMuesli is geen zout, suiker of vet toegevoegd. Ook worden er geen geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd. In Malsovit VezelMuesli zitten belangrijke voedingsvezels, minimaal 9 gram per portie. Deze vezels zorgen ervoor dat u minder snel hongerig wordt. Begin ook je dag gezond! »
Best gelezen nieuws
 
Water filteren: zin of onzin? »
Veel bestrijdingsmiddel in superfoods »
7 onbekende oorzaken van slapeloosheid »
Melk is goed voor elk, maar niet voor mij »
Vezels voor je cholesterol »
Oproep: Wie helpt jou?
 
Heb je veel last van stress? Lukt het je niet om af te vallen? Of zit je met je handen in het haar door het gedragsprobleem van je kind?

Voor de rubriek Wie help mij?, zijn we op zoek naar deze noodkreten. Mail jouw kreet naar redactie@gezondnu.nl »
Stuur deze actie door naar een vriend of vriendin! Mail cta
Volg ons ook op Facebook cta

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een abonnement hebt op gezondNU of omdat u zich voor deze nieuwsbrief heeft aangemeld. Bent u ook, óf juist niet meer, geïnteresseerd in andere onderwerpen zoals diabetes of lekker eten?
Update dan uw ontvangstprofiel
© Copyright 2015, Mix Media, Alle rechten voorbehouden.
Nieuwsbrief opzeggen |  Ontvangstprofiel aanpassen |  Disclaimer |  Privacy