Domotica update november 2016.
Home update


De klok terug, vroeger donker, meer tijd voor hobby's!


Met het vroeg invallen van de schemering blijft er meer tijd over voor je favoriete hobbies. Wij hopen natuurlijk dat domotica er één van is! We hebben weer ons best gedaan om weer het een en ander onder elkaar te zetten in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Team ROBBShop
 

Netwerk Relais Modules


Nieuw bij de ROBBshop; Potentiaal-vrije relais (8 stuks van elk 16 Ampère!) die via een HTTP-commando aangestuurd kunnen worden. Werkt onder andere met de controllers van Fibaro en Vera. Ideaal om bijvoorbeeld te monteren op afstandsbedieningen. Zie ook dit project voor meer informatie.
Ook geschikt als schakelaar voor de centrale afzuiging, één van onze eerste domotica-projecten.

Houd inbrekers buiten de deur!


ROBBshop heeft een mooie deal kunnen maken met het Poolse alarmbedrijf Satel. Het Satel alarmsysteem geeft je een gevoel van veiligheid. Belangrijke pluspunten van dit systeem zijn:
- Volledige integratie met de Home Center 2;
- In- en uitschakelen via HC2 en Satel App;
- Bedrade en Draadloze sensoren;

ROBBshop kan de configuratie, installatie en de koppeling met je HC2 verzorgen (op basis van draadloze Satel componenten).

Tot 01-12-'16 met een waanzinnige korting van 35%!
Voor een configuratie op maat, neem contact op met ons.
 
Home update

Qubino Actie:


Tot het einde van de maand hebben we een actie met Qubino producten. Op alle producten ontvang je 5% korting. Je hoeft geen code in te vullen, de korting staat standaard vermeld bij de artikelen.

 

De ThermoSmart
nu met gratis ThermoArt


Het word weer kouder en de thermostaat krijgt weer aandacht. De mannen van Thermosmart hebben nu een actie: een gratis thermoart skin bij aanschaf van een thermosmart. Er zijn leuke designs, maar je mag ook je eigen design ontwerpen. Persoonlijke aandacht noemen we dat.

ThermoSmart: een thermostaat van Nederlandse makelij. Uiteraard met Aan/Uit en OpenTherm ondersteuning. Met uitgebreide programmeer mogelijkheden.


Hoe kom je aan de gratis ThermoArt? Mail je factuur naar info@themosmart.nl o.v.v. 'ROBBshop actie'.
Deze actie is geldig tot en met 15-11-2016.

BEAM
Super Gadget


Oke, de Beam is niet goedkoop, Maar hij is wel cool! Een beamer die past in een lampfitting! Je favoriete Netflix programma kijken op het plafond terwijl je gestrekt op bed ligt. Wij zeggen cool!
Home update

Uitgelicht:
Kleine tussenstekker met stroommeting

 
Inmiddels zijn ze binnen; de producten van het merk NeoCoolcam. Wij voeren op dit moment de volgende producten:

- Tussenstekker
- Raam Deur sensor
- Bewegingssensor
- Overstromingssensor

 

Bespaar aanschaf én stroomkosten


De dagen worden korter en dus moet de verlichting weer vroeg aan. Tijd voor LED vinden wij. En nu met een mooie korting. Of je nu TL-vervangers, GU10 spots of sfeer verlichting zoekt, Alle Uniled LED producten koop je tot en met 31-12-2016 met 25% korting. Vanwege het verwachtte succes kan verzending iets langer duren dan je van ons gewend bent.

In het kader van de veiligheid


Een belangrijk onderdeel van een veilige omgeving is de signalering van Rook, Vuur en Schadelijke gassen zoals koolmonoxide. Het Ierse merk Ei is al meer dan 35 jaar marktleider op dit gebied, vandaar dat wij dit als een goede toevoeging binnen onze productlijn beschouwen. De melders zijn geen Z-wave maar werken op RF, en kunnen zeer eenvoudig door de los te bestellen (potentiaalvrije) relais kastjes worden gekoppeld aan uw domotica systeem.

Zo ontstaat er verkeer in twee richtingen waarbij de Ei melders je domoticasysteem kunnen triggeren maar andersom kan dat systeem je melders ook af laten gaan wanneer bijvoorbeeld het alarm afgaat, handig toch? Klik hier voor meer info en een overzicht van alle producten.


 

Supercool! Spraakbediening.


We hebben een leuk project. Deze keer gebaseerd op de Amazon Echo. Door een Raspberry te koppelen aan zowel de Amazon Echo als een Z-wave controller kunnen we via spraak apparaten en scenes activeren. 
De echo is (nog) niet in Nederland verkrijgbaar, maar we gaan toch proberen om er een aantal te bemachtigen. 
Je kunt de Echo en de Raspberry hier bestellen.
Zodra alles binnen is ontvang je van ons een mail.

Mochten we onverhoopt niet aan de vraag kunnen voldoen dan betalen we het aankoopbedrag natuurlijk volledig terug.

Cursussen Fibaro en Zipato


De ROBBshop academy opend voor dit jaar voor het laatst zijn deuren in november en december. Zo vinden er op 19 en 26 november nog een beginners- en gevorderden cursus Fibaro plaats en is er op 1 December nog een Zipato cursus.

Dus; Is domotica nieuw voor je, of ben je ermee gestart maar loop je nog vast in het configureren van je systeem? Schrijf je dan in via onze site om zeker te zijn van een plek, want op=op. Per cursus zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Klik hier voor het actuele overzicht op de site.

P.S: Kies bij online afrekenen voor "zelf ophalen" om geen verzendkosten berekend te krijgen.
 

Nieuws van het domotica front.

Wist u dat?
- Wij maandag avond koopavond hebben van 18.00 tot 21.00?
- Er al meer dan 1.300 domotica producten op onze site staan?
- Het in de laatste update van Fibaro mogelijk is RGBW modules direct te associëren?
- De inbouwmodules van Fibaro ook werken in de Somfy Tahomabox? Mits u de Z-wave dongle gebruikt
- Goede ideeën altijd welkom zijn? Leuke projecten plaatsen we graag op onze site.
 
   Tot de volgende home automation update!

ROBB, Jacco, Luuk,Youp, Melvin en Kariem.

Algemeen : info@ROBBshop.nl
Technisch : support@ROBBshop.nl
Logistiek   : logistiek@ROBBshop.nl
Telefoon    : 073-7620762
Volg ons op Facebook
 
Naast onze nieuwsbrief posten wij veel informatie op onze facebookpagina. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Z-wave domotica, lees als eerste over nieuwe producten en profiteer van tussentijdse aanbiedingen!


 
Copyright © 2016 ROBBshop, All rights reserved.
uitschrijven nieuwsbrief    bijwerken nieuwsbrief voorkeuren