Mange unge vil helst bare have penge i gave. Men omvendt kan det virke lidt kedeligt bare at komme med en seddel – eller overføre penge via MobilePay.

Derfor vil vi i denne uge inspirere dig til fede gaver, som kan suppleres med det pengebeløb, som passer til dit gavebudget. For eksempel kan du diske op med en fed bog og lægge et par sedler eller en kvittering fra Mobilepay ind mellem siderne.

Og så vil vi ønske dig nogle dejlige timer udenfor her i maj med inspiration til have- og outdoorlivet.

Forårshilsner
Lone og Laila

Bøger til kreative unge(r)

Lærke Bagger – Strik

High-end fashion på pinde - tidløst og trendsættende, og bogen giver fuld adgang til Lærke Baggers teknikker samt 15 strikkeopskrifter. Lærke Bagger Strik er både for begyndere og øvede. Bogen er samtidig et kig ind i designerens verden – den er rå, modig, personlig og befriende ærlig. 288 sider. Hardback.

Pris: 399 kr.
Klubpris: 359 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Brain Food - A Daily Dose of Creativity

Kreativitet handler om at løse problemer og er ikke begrænset til kunstnere, musikere og forfattere – kreativitet er en færdighed for alle! Denne bog giver 365 inspirerende udfordringer, der hjælper dig med at slippe din kreativitet løs og få masser af innovative ideer. Format: Paperback. Sprog: Engelsk. Sidetal: 192. Forfatter: Kara Lindberg & Magnus Frederiksen.

Pris: 198 kr.
Klubpris: 178 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Hip Hop Journal: A Daily Planner

Hip Hop Journal: A Daily Planner giver dig en notesbog samt en daglig opdatering om de vigtigste historiske begivenheder, der fandt sted i hiphopkulturen. Bliv inspireret af, hvad der er sket med hiphop gennem tiderne. Format: Hardback. Sprog: Engelsk. Sidetal: 208. Forfatter: Björn Almqvist.

Pris: 125 kr.
Klubpris: 112,50 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Banksy Coloring Book - Unofficial

En perfekt gave til alle, som er interesseret i gadekunst. Banksy Coloring Book er fyldt med illustrationer, der er inspireret af Banksys værker og samfundskritik. Let og tilgængelig for alle. Format: Paperback. Sprog: Engelsk. Sidetal: 40. Forfatter: Magnus Fredriksen.  

Pris: 85 kr.
Klubpris: 76,50 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Urban Scrawl Pocket Notes

Slip din fantasi løs med denne notesbog i lommestørrelse: Fotos af vægge, tavler og baggrunde fra storbyen venter på dine skriblerier, noter, datoer, digte og alt det andet, der falder dig ind. Format: Paperback. Sprog: Engelsk. Sidetal: 96. Forfatter: Bianca Dyroff

Pris: 59 kr.
Klubpris: 53 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Artifacts – Fascinating Facts about Art, Artists, and the Art World

Denne bog er fuld af fun facts, nyttig viden og meget fra fortid og nutid i kunstverdenen. Format: Hardback. Sprog: Engelsk. Sidetal: 176. Forfatter: Phaidon Editors.

Pris: 199 kr.
Klubpris: 179 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
The Design Book

Bliv fascineret af og klog på designobjekter fra de seneste 500 år. Bogen indeholder billeder og beskrivelser af det, vi omgiver os med til daglig – og som har været med til at forme vores liv, samfund og kultur. Hardback, 544 sider. Af Editors Phaidon

Pris: 199 kr.
Klubpris: 179 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Lækkert retro-penalhus

Lige til at putte en kontant hilsen i :) Penalhuset er i ægte læder, og du kan vælge mellem sort, creme og cognac.

Pris: 130 kr.
Klubpris: 117 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Til forfatterspiren

En super lækker notesbog med omslag af lammeskind med præget logo i. Notesbogen er syet i ryggen og håndlavet efter traditionelle metoder. Båndet fungerer som bogmærke, så den sidst brugte side let kan findes igen. Siderne er ligeledes i den fineste papirkvalitet og PEFC-certificeret for bæredygtigt skovbrug. Vælg mellem sort, creme og cognac.

Pris: 250 kr.
Klubpris: 225 kr.
Booklover kopvarmer

Lille varmeplade med USB-stik, som tilsluttes computeren. Varmepladen er formet som en bog, bærer titlen ”Booklover” og beskriver typiske karaktertræk ved en rigtig læsehest. Varmepladen måler 9,5 x 9 cm.

Pris: 89 kr.
Klubpris: 80 kr
Køb på shop.kunsten.dk

Stil og hygge udenfor

Marmor drikkedunk

Stilfuld og bæredygtig dunk med plads til en halv liter. Holder læskedrikke kolde og te/kaffe/suppe varmt. Findes i tre lækre nuancer af marmor.

Pris: 300 kr.
Klubpris: 270 kr.
Plant selv-guf

En flot pakke med frø og opskrifter, så du kan lave tomatsuppe, urtete eller urter til drinks – helt fra bunden. Også en skøn gave til studenten.

Pris: 119 kr.
Klubpris: 107 kr.
Outdoor kniv

Kniv, der er perfekt, når du skal sanke urter eller på anden vis nyde udelivets glæder. Ergonomisk skaft med godt greb. Bladet er af rustfrit stål.

Pris: 249 kr.
Klubpris: 224 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Smukke silketørklæder

Silke både køler og varmer efter behov. Og så er farverne og designet på Pia Toustrups tørklæder helt i særklasse. Vi har mange varianter. Her er det de fine, smalle eksemplarer i dobbeltlag.

Pris fra: 300 kr.
Klubpris fra: 270 kr.
Keyhanger i favoritfarven

Super lækker måde at holde styr på nøglerne, når du skal ud i det blå. Keyhangeren er 48 cm lang og fås i mange smukke pantone-farver.

Pris: 90 kr.
Klubpris: 81 kr.

Giv et års kunst og kultur i gave

Med et medlemskab til Klub Kunsten + Utzon har du fri adgang til både Kunsten, Utzon og Louisiana sammen med en ledsager et år. Samtidig får du rabat i vores butikker og restauranter, og der vil være eksklusive invitationer og nyheder kun for klubmedlemmer.

Et klubmedlemskab aktiveres først den dag det tages i brug.
Køb på shop.kunsten.dk
Og så det formelle...
Hos Butik Kunsten skal dit besøg være rart og uden misforståelser. Derfor få du her lidt praktisk info, inden vi ses: 
  • Der er ikke yderligere klubrabat på tilbudsvarer 
  • Der tages forbehold for slåfejl og udsolgte varer
  • Der er altid gratis adgang til Butik Kunsten – også når du ikke skal besøge vores udstillinger  
  • Hvis du er medlem af Klub Kunsten + Utzon eller af Kunsten Business, får du 10% rabat (dog ekskl. udvalgte grafiske produktioner, særlige CSR-produkter samt enkelte unika værker og Ernesto Neto Bodybox)
Facebook
Instagram
Hjemmeside
Email
Butik Kunsten
Kunsten Museum of Modern Art
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tirsdag: kl. 11-21
Onsdag: kl. 11-21
Torsdag: kl. 11-21
Fredag: kl. 11-17
Lørdag: kl. 10-17
Søndag: kl. 10-17

Tlf: +45 99 82 41 00
butik@kunsten.dk

Afmeld dig nyheder fra Butik Kunsten
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2022 Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, All rights reserved.

Klik her for at afmelde dig fremtidige invitationer fra Kunsten.