Gaver der varmer til Mors Dag, et nyt fantasifuldt farverigt univers & blomsterworkshop!

Ny udstilling med Shara Hughes – Right This Way er netop åbnet og i næste uge kan du komme med til åbningsfest. Og det er et syn for sig selv, når du træder ind i det smukke farveunivers der hylder naturen og lyset.

Vi er så heldige I Butik Kunsten at give jer muligheden for at pryde jeres hjem med nogle af Shara Hughes udvalgte værker, trykt som kunstplakater og på postkort. Find dem på webshoppen og i butikken på Kong Chr. Allé.

Vil du overraske din mor med en helt unik gave?
Så kan du invitere hende med til en fantastisk blomsterworkshop, give et gavekort til Butik Kunsten eller et medlemskab i gave til Klub Kunsten + Utzon.

Du kan også forkæle din mor lidt ekstra og invitere din mor med ind og spise i Brasserie Kunsten og nyde en lækker middag i vores hyggelige rammer. Der er mange muligheder for at give din mor den absolut bedste dag eller give hende noget helt særligt at se frem til.

Vi ser frem til at forkæle jer på alle kanter!

Kh
Butik Kunsten
Glaskunst & dekoration

I Butik Kunsten finder du mange unikke gaver til Mors Dag. Alt fra allergivenlige lys i farver, unikke smykker, lækre tasker i både lærred, læder og i mange størrelser og farver. Du kan også give et gavekort i gave, som vi pakker fint ind i en Kunsten-æske.

Du finder et smukt udvalg af nyt glaskunst fra 525 kr., som kun kan købes i butikken. Vi hjælper altid gerne med at pakke det smukt ind til dagen.

Vi har altid et bredt udvalg af smukke vævede kunstpuder af berømte kunstnere som fx Picasso, Lef Sylvester og mange andre til 1400 kr. Find din favorit på webshoppen eller i butikken.
 
NYHED! Shara Hughes

Inviter sommeren og naturen ind i dit hjem med de utroligt smukke kunstplakater af Shara Hughes, som netop er landet i butikken!

Der er to varianter: Collide i varme nyancer, koster 249 kr. og Some Seas Just Don´t Mix i blålige nyancer til 198 kr.
 
Sig det med smukke kort!

Du kan også få de smukke kunstpostkort af Shara Hughes i tre forskellige motiver med fantasifulde naturlandskaber til 29 kr. pr. stk. Dem kan du kun købe i butikken.
 
En gave til & fra hjertet!

Den smukke udstillingsplakat fra udstillingen Dea Trier Mørch – Ind i Verden til 189 kr. er den perfekte gave til Mors Dag og er et klassisk stykke kunst, som passer ind i de fleste hjem og et stærkt minde, som de fleste mødre vil kunne genkende.
En hyldest til moderskabet!  

MOtheR t-shirten fra Enula Studio er en kærlig hyldest til forskellighederne i moderskabet. Den bløde t-shirt er designet og produceret i et begrænset antal i 100% økologisk bomuld og findes i farverne blush beige og dark grey og i hvid.

T-shirten koster 399 kr. og er en oplagt gaveide til en mor, uanset hvilken generation man tilhører, og særligt op til Mors Dag!

Vores store canvas tasker med smukke prikker i indvendigt foer koster 675 kr. og findes i flere lækre jordfarver.

Den dekorative lærredsbog i forårets grønne mønstre pynter fantastisk på en bogreol. Den er designet af Marie Gudme Leth, som er en pioner i dansk stoftryk og koster 399 kr.

Kom med i butikken og prøv de fine t-shirts og tasker.
Dekorative former, kvaster & sommervibes!

Pynt dit outfit med de fineste armbånd fra Smuckstuck med kvast, træperler og havædelsten. De er utroligt smukke til det lette sommeroutfit og koster fra 375 kr.

Tør du tage den fulde opmærksomhed og iklæde dig de meget populære kæder i “look a like” lakridskonfekt, designet af Lene Albek?!

Du indtager med sikkerhed rummet med de smukke designsmykker i flotte farvekombinationer. De kommer både som armbånd til 299 kr. og halskæder 998 kr.

De fine silketørklæder i friske striber og farver af Pia Toustrup koster fra 350 kr. og kan bruges på mange måder, både klassisk om halsen, som hank til den lille sommertaske, i håret eller rundt om livet – kun fantasien sætter grænser!
Sommerlige tasker!

De lækre små skindtasker fra det parisiske mærke Berthes, har vi svært ved at tage øjnene fra! De findes i nogle skønne sommerlige farver og det er næsten umuligt at vælge sin favorit! De koster 1.150 kr. og vi har fået mange forskellige styles, som alle kan prøves i butikken.
Vi elsker lyset & alt det grønne!

Vores udvalg af kunstpuder er kæmpe stort i butikken og vi elsker at fremhæve farver og mønstre ud fra sæson. De populære Kodanska vaser koster fra 549 kr. og kan bruges til blomster, men er også utroligt smukke til sommerlige drikke!
 
Prøv vores mange modeller af solbriller i mange farver og mønstre fra Kjærbede til 199 kr. og Have A Look til 249 kr.
Giv et medlemskab i gave!

Fri entré til Kunsten, Utzon Center og Louisiana, eksklusive nyhedsbreve og invitationer til udstillingsåbninger, rabat i Kunstens og Utzon Centers butikker og restauranter.

Der er mange gode grunde til at blive medlem af Klub Kunsten + Utzon. Og nu kan du klare det hele hjemmefra og spare penge. Du kan endda også give et medlemskab i gave!

Er du selv medlem? Så kan du også læse mere her om hvordan du tilmelder dig automatisk fornyelse og sparer penge næste gang, dit medlemskab skal fornyes.
Facebook
Instagram
Hjemmeside
Email
Pinterest
Butik Kunsten
Kunsten Museum of Modern Art
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tirsdag – tordag: kl. 11-21
Fredag: kl. 11-17
Lørdag – søndag: kl. 10-17

Tlf: +45 99 82 41 00
butik@kunsten.dk

Afmeld dig nyheder fra Butik Kunsten

You can update your preferences or unsubscribe from this list.