Copy
Hvad skal du lave i efterårsferien?

Vi har nogle ret hyggelige bud. For eksempel er der et væld af aktiviteter for alle aldre i forbindelse med vores nye udstilling Work it Out.

Har du planer om skønne ture i naturen, så har vi i Butik Kunsten de fineste, små bøger, der klæder dig på til at se på fugle eller finde svampe.

Og apropos godt klædt på, så er der netop kommet nye varianter af den populære unisex-T-shirt med lange ærmer fra Mads Nørgaard hjem – og de er i de fineste efterårsfarver! Designeren har netop vundet den traditionsrige designpris ”Guldknap-prisen”. Begrundelsen var, at ”han i dag er synonym med den demokratiske, tidløse garderobe, der fremstår autentisk i sin enkelhed og forfriskende i sin rummelige æstetik”.

Vi glæder os til at vise dig det hele i Butik Kunsten og på vores webshop.

Varme efterårshilsner
Lone og Laila, Butik Kunsten
🍁 Smukt efterår 🍁
Lækker siden 1967

Nørgaard på Strøgets ikoniske T-shirt med lange ærmer blev designet af grundlægger Jørgen Nørgaard i 1967. Her over et halvt århundrede og et generationsskifte efter er det stadig en elsket klassiker. Trøjen er strikket og syet i Danmark og er af 100% bomuld. I Butik Kunsten har vi netop fået denne sæsons nye farver hjem.

Pris: 265 kr.
Klubpris: 238,50 kr.

Farverig og flot poncho

De lækre, lune ponchoer fra Dazzle me er strikket i Danmark af 100% uld og er helt perfekte til skovturen eller til at tage over kjolen på vej til fest. Stribede og findes i fem smukke farvekombinationer.

Pris: 1.499 kr.
Klubpris: 1.349 kr.

 

Postkort med efterårstema

De dejligste billeder flankeret af små tekster om motivet. Det får du på vores forskellige pakker med otte dobbeltkort i hver. Vælg mellem ”Havens fugle – efterår”, ”Havens fugle – vinter”, ”Efterår” eller ”En smag af høst”, hvor der samtidig er små opskrifter på efterårsretter med.

Pris: 75 kr.
Klubpris: 67,50 kr.
Guide til tryg svampejagt

Forfatter og tegner Peter Nielsen har haft sin gang i naturen hele livet. I samråd med andre svampekyndige har han lavet denne lille, fine bog, der beskriver de sikre spisesvampe, som er lette at kende.

Pris: 109 kr.
Klubpris: 98 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Tørklæde med Kunsten-motiv

Smukt, varmt halstørklæde i fantastisk lækker, blød kvalitet med et fotografi af Kunsten som motiv.
90% uld, 10% silke.

Pris: 575 kr.
Klubpris: 517,50 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Speedy hamsterrefleks

Reflekser behøver ikke være kedelige. Speedy-hamsteren er let at montere, behøver ikke foder og fungerer som refleks.

Pris: 110 kr.
Klubpris: 99 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Kort med Flora Danica-motiv

Send én af dine kære en lun efterårshilsen med disse smukke svampemotiver fra Flora Danicas botaniske atlas. Pakken indeholder otte forskellige kort med kuverter.

Pris: 89 kr.
Klubpris: 80 kr.
Hyg indenfor
Professorterning med verdensmål

Der er mange timers hjernegymnastik og meningsfuld samtale i denne rubiks cube med FN’s 17 verdensmål på i stedet for de sædvanlige, farvede felter. Terningen er naturligvis lavet af genanvendt plast. For hver solgt professorterning får FN tre dollar (ca. 20 kr.). Også den perfekte mandel- eller adventsgave.

Pris: 179 kr.
Klubpris: 161 kr.

Origami-papir med kunst

Fold de fineste origami-figurer. Vi har fire forskellige sæt: Sommerfugle med Paul Klees værker, katte med Rosina Wachtmeisters værker, svaner med Claude Monets værker eller traner a la Vincent van Gogh.

Pris: 42 kr.
Klubpris: 38 kr.
Peter Juul – Kunst

Peter Juuls bog Kunst er skrevet i et enkelt og vedkommende sprog og giver de yngste appetit på kunst og kreativitet. Den opfordrer børn til at gå frit og nysgerrigt til kunstens verden og svarer på de mest almindelige spørgsmål om kunst. Lixtallet ligger på 22 og kan typisk læses selvstændigt af børn fra 10 år og op. Hardcover, 35 sider.

Pris: 225 kr.
Klubpris: 202,50 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
50 Designers (You Should Know)

Små, præcise portrætter af de vigtigste designere i verdenshistorien, for eksempel Alvar Aalto, Charles & Ray Eames, Poul Henningsen, Arne Jacobsen og Le Corbusier. Rigt illustreret med fotos af design. Perfekt læsning før et besøg på Kunsten og udstillingen Formens magi.

Pris: 169 kr.
Klubpris: 152 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
50 Contemporary Artists (You Should Know)

Små, præcise kunstnerportrætter af samtidskunstnere som Damien Hirst, Olafur Eliasson og Sophie Calle. Rigt illustreret med værker.

Pris: 169 kr.
Klubpris: 152 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Peggy Nille: Skjult i havet/i Junglen

Efter samme princip som Find Holger-bøgerne.
Peggy Nilles flotte myldrebøger giver de mindste mange hyggelige timer, mens de voksne nyder de smukke illustrationer.

Pris: 149 kr
Klubpris: 134 kr.
Køb på shop.kunsten.dk
Få rabatter og et år med kunst og hygge
Køb et klubmedlemsskab allerede i dag. Du skal ikke shoppe i Butik Kunsten ret mange gange, før det har tjent sig hjem. Og så har du adgang et helt år, hvor du blandt andet kan opleve talks om psykopater på arbejdspladsen med Henrik Day, samtale mellem Simon Kvamm og Svend Brinkmann, udstillinger i forbindelse med vores 50-års jubilæum og meget, meget mere.
Køb på shop.kunsten.dk
Og så det formelle...
Hos Butik Kunsten skal dit besøg være rart og uden misforståelser. Derfor få du her lidt praktisk info, inden vi ses: 
  • Der er ikke yderligere klubrabat på tilbudsvarer 
  • Der tages forbehold for slåfejl og udsolgte varer
  • Der er altid gratis adgang til Butik Kunsten – også når du ikke skal besøge vores udstillinger  
  • Hvis du er medlem af Klub Kunsten + Utzon eller af Kunsten Business, får du 10% rabat (dog ekskl. udvalgte grafiske produktioner, særlige CSR-produkter samt enkelte unika værker og Ernesto Neto Bodybox)
Facebook
Instagram
Hjemmeside
Email
Kunsten Museum of Modern Art
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
butik@kunsten.dk

Afmeld dig nyheder fra Butik Kunsten
You can update your preferences or unsubscribe from this list.