Yoga Lab E-zine met nieuwe workshops, tips en inspiratie!
Niet goed weergegeven? Bekijk het hier via je browser.
Dag Yoga,

het bloed bruist en het enthousiasme borrelt, wat een overvloedig jaar bij Yoga Lab, dankjewel hiervoor! En het stroomt gewoon door het nieuwe jaar in met extra lessen, nieuwe workshops, cursussen, opleidingen en nieuwe docenten.

Lees verder en voel eens: Waar word jij nu blij van?

Wil je als nieuw het Oudjaar uit, kom vrijdag 30 december naar de Eindejaarsworkshop met Marciel! Voor een gouden start in 2017, kom 7 januari naar de TRE introductieworkshop. Per half januari 3 nieuwe groepslessen waaronder een TRE Intensive.
2 januari is de studio weer geopend en zal Patric de eerste les van 2017 inluiden.

Een toost op een vervullend en vruchtbaar jaar,
Patric & Daan

STUDIO
Extra lessen: 3x Alignment & TRE Intensive!
Yoga Lab blijft groeien!
Op veler verzoek extra lessen in de avond. Op woensdag 18:00 uur Alignment met Marciel. En v
anaf half januari Alignment met Snezana op maandag 20:00 uur en op donderdag 18:30 uur TRE Intensives en 20:00 Alignment met Natalie.
Meer info...
Nieuwe docent: Snežana Klobucar
Weer een senior in ons team!
Wat een feest toch om met zoveel getalenteerde mensen samen te mogen werken. Snežana zal als zeer ervaren yogadocent vanaf 16 januari de nieuwe Alignment les op maandag 20:00 uur gaan verzorgen. Welkom bij Yoga Lab!
Meer info...
Aanrader: TRE-Intensives (Nieuw)
Elke do 18:30 - 19:30 uur (vanaf 19 jan)
Ben je reeds bekend met TRE (Tension Releasing Exercises) en wil je verder verkennen? 
Deze lessen adviseren wij als doorstart en verdieping van je spanningsontlading via TRE!
Meer info...
Opnieuw: Circusles voor kinderen!
10 lessen op woensdagen 15:30 - 17:00 uur
Start: 11 januari!
Wat een feest, circusles in Yoga Lab! Kinderen spelenderwijs laten groeien in beweging en zelfvertrouwen, begeleid door niemand minder dan Lucy Brouwer (circus Elleboog). Vertel het voort!
Meer info en inschrijving...
Voor nieuwkomers: de introductiekaart!
10 lessen voor maar €75!
Je Yoga Lab ervaring starten met een supervoordelige introductiekaart! Zo krijg je als nieuwkomer rustig de tijd om Yoga Lab te verkennen.
Meer info...
WORKSHOPS
Bedankt 2016!: Eindejaars-workshop
Vr 30 december, 10:00 - 15:00 uur
Als nieuw het oudjaar uit!

Heerlijke workshop met Marciel Witteman. Dompel je deze dag onder in een bad van ontspanning, yoga, flow en meditatie. Met onze fijne, bekende alignment technieken gaan we o.a. in de bovenrug en schouders oude spanningen opruimen.
Meer info en inschrijving...
Nieuw: Bekkenbodem-workshop
Zo 9 juli 2017

Waarom hebben we het wel gemakkelijk over knieklachten maar als we het over het bekkengebied hebben zwijgen we vaak? Jammer want inmiddels zijn er echt heel veel mensen die ‘van onderen’ klachten hebben ontwikkeld en daar kan je echt wat aan doen! Zowel voor vrouwen als mannen.
Meer info en inschrijving...
Psoas-workshop (3dg)
(Vr - zon): 30 sept - 2 okt /  28 - 30 okt
Relax * Refresh * Renew
De psoas is de grootste spier die reageert (aanspant) als er spanning of stress opbouwt in het lichaam. Disbalans in de psoas kan gevolgen hebben voor je algehele houding als ook voor je ademhaling, spijsvertering en gevoel van gemak. 
Beleef en ontspan je psoas in deze verdiepende workshop. Uniek in Nederland!
Meer info en inschrijving...
Core workshop
(Vr - zon): 17 - 19 maart / 15 - 17 dec 2017
Core Awareness * Core Stability * Core Movement

Door Core te activeren is de weg weer vrij naar een natuurlijke, ontspannen houding, ademhaling en beweging. Dit leidt tot een fysiek én mentaal gevoel van meer fundament in het doen en zijn.
Een unieke kijk op Core! Ipv het bewust aanspannen van spieren (vermoeiend en kortstondig) zul je ervaren dat de natuurlijke Corekracht een gevolg is van je lichaamsorientatie in de ruimte. Maak kennis met een veel natuurlijkere manier van bewegen, waarin speelsheid, openheid en een vrije ademhaling op de voorgrond komen.

Meer info en inschrijving...
TRE Module 1 en 2 Training
Ervaar en geef het door!
Yoga Lab is inmiddels ontwikkeld tot TRE-opleidingsinstituut. Behoefte je te verdiepen in TRE of wil je dit graag zelf doorgeven?
Module 1: 31 maart - 2 april 2017
Module 2: 16 - 18 juni 2017
Module 1: 29 sept - 1 okt 2017
Module 2: 8 - 10 dec 2017

Meer info en inschrijving...
TRE-introductieworkshop (maandelijks)
Wat een mooie start van 2017!
Zat 7 jan 2017, van 12:00 - 17:00 uur.

Tension Releasing Exercises: Ervaar het natuurlijke proces van ontladen van chronische spanning. Een maandelijkse workshop, altijd volgeboekt, dus wees er op tijd bij. Kijk ook naar de overige data in 2017!
Meer info en inschrijving...
Nek-, schouder-, bovenrug- en... handenworkshop
Zon 16 juli en 15 oktober 2017
Deze workshop is gericht op het openen en uitlijnen van het bovenlichaam. Hoe kun je bewegen zoals je gemaakt bent om te bewegen? Klachten zoals  RSI, frozen shoulder, nekklachten, carpaal tunnelsyndroom, bovenrugklachten, tandenknarsen, etc. komen aan bod in deze workshop.
Meer info en inschrijving...
Voeten-workshop
Zo 21 mei en zo 8 okt 2017
Voor degene die graag eens de diepte in willen. Je leert áááálles over voeten en wat dit betekent voor de gezondheid van je lichaam. Twee workshops op een dag. Je kunt ze samen of apart volgen en zelfs met je eigen 'Barefootschoenen' naar buiten wandelen.
Meer info en inschrijving...
Yoga en Meditatie workshop
Zon 29 jan / 30 apr / 25 jun / 10 sept / 3 dec 2017
In deze workshop neemt Nell Berger je mee in yoga oefeningen die ingaan op het ritme van de natuur en dat we daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Dag, nacht, geboren worden en sterven, de seizoenen die op ons inwerken en ons laten ervaren dat we onderdeel uitmaken van het grotere geheel.
Meer info en inschrijving...
INSPIRATIE
Mini Movement Message: 

Kaplaars Alignment!
In dit filmpje wordt de kaplaars onder de loep gelegd. Hoe cool is het om je lichaam de ruimte te geven om buiten uitgelijnd te wandelen.
Lees verder...

Probiotica Shot
Een goed voornemen...
Gun jezelf eens stil te staan bij deze vraag: Waar word jij nu blij van?
(en gun jezelf vervolgens eens dit vaker te gaan doen).

Een zetje in de rug...
12 Heilige nachten
Cadeautje van Yogalab
Tussen Kerst en 3 Koningen (6 jan) liggen de 12 Heilige Nachten. Hét moment voor innerlijke verdieping. Doe je mee? Alles wat je nodig hebt is bereidheid om meer te slapen, tijd voor jezelf te nemen, een pen en een opschrijfboekje!
Lees meer...
GUN-JEZELF-SHOP
Gun jezelf: Yoga Lab's Alignment Sokken

Maak je voeten wakker! Met gezonde voeten zit je lekkerder in je vel!
Inmiddels draagt half Nederland al Yoga Lab's Alignment Sokken en dat is niet voor niets! Draag de sokken overdag of ‘s nachts als je slaapt. Dat zal je tenen ondersteunen naar een meer uitgelijnde, natuurlijke stand en het corrigeert de eventuele scheefstand in de grote teen.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Dome

Wij kunnen niet meer zonder!
Voor het rekken van de achterbeenspieren, met name de kuitspier. Geeft een geweldige steun bij het mobiliseren van de bovenrug en openen van de borstkas. Om op te zitten, wat je bewust maakt van de mobiliteit in je heupen.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Barefoot Schoenen

Wij kunnen niet meer zonder!
Een stap naar gezondheid begint vanaf de bodem. Gezonde, wakkere voeten zijn de basis voor een gezond lijf. Als je staat en loopt, is het je voetzool die de rest van je lichaam draagt. Reden genoeg om te zorgen dat deze in TOP-conditie is. Daarom heeft Yoga Lab zelf haar Alignment Tribe schoenen ontwikkeld die kunnen bijdragen in de draagkracht en mobiliteit van je voeten.
Meer info en aanschaf...

Yoga Lab
Yoga Lab
Website
Website
Contact
Contact
Lesrooster
Lesrooster
Proefles
Proefles
Copyright © 2016 Yoga Lab, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp